Vara cu 100 de idei. Mihai Jurca a făcut „prognoza” pentru o vacanță de vis! Ce destinații recomandă

Mihai Jurca aduce, de data aceasta, „prognoza” pentru o vacanță de neuitat! Ce a dezvăluit acesta în cadrul campaniei „Vara cu 100 de idei”?

Mihai Jurca s-a alăturat campaniei „Vara cu 100 de idei” de la Antena 1

Antena 1

„Vara cu 100 de idei” este campania realizată de vedetele Antenei 1 pentru ca tu să ai o vară de neuitat. Starurile ți-au pregătit momente speciale și idei de pus în practică pentru ca tu să ai 100 de zile de vară la superlativ.

Printre cei care au acceptat provocarea s-a numărat și Mihai Jurca, pe care telespectatorii îl pot vedea prezentând rubrica meteo din cadrul Observatorului.

Ce a dezvăluit Mihai Jurca pentru campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

Întrebat care este cea mai memorabilă vară a sa, dar și ce ar face în cazul în cazul în care nu o să mai fie constrâns de muncă, zile libere sau pandemie, Mihai Jurca a dezvăluit detalii mai puțin știute despre el.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Dani Oțil, dezvăluiri sincere despre trecutul său. Mesajul neașteptat transmis de prezentator

„Cred că în 2018 a fost cea mai memorabilă vară a mea, am călătorit foarte mult. Îmi lipsesc acum călătoriile, dar se pare că totul începe ușor, ușor să-și revină la normal. Îmi aduc aminte că a fost o vară în care eram numai plecat. Adică plecam, ajungeam acasă, nici nu aveam timp să schimb hainele și să refac bagajul pentru următoarea plecare. Am și lucrat vara aceea, mi se părea că toate lucrurile se mișcă așa firesc. A fost o vară bună, o vară memorabilă. Cel mai amuzant vara asta ar fi să mă duc cu piticii și să învățăm să ne batem cu puștile cu apă”, a mărturisit vedeta pentru campania „Vara cu 100 de idei”.

De asemenea, tot în cadrul campaniei „Vara cu 100 de idei”, Mihai Jurca a vorbit despre destinațiile pe care le preferă sau pe care le-a pus pe lista sa.

Citește și: Vara cu 100 de idei. Cătălin Rizea a dezvăluit un detaliu neașteptat despre Adda: „Asta mă bucură enorm, îți dai seama”

„Vara tind către zonele nordice, sunt zone unde nu e atât de plăcut să te afli iarna. M-aș duce în Islanda, Canada, Groenlanda. Planurile sunt multe, dar multe nu se pot aplica uneori fiindcă ai tot felul de constrângeri, ai job, ai familie. Arta e să încerci să le îmbini, să obții câte puțin din fiecare”, a explicat acesta, convins de faptul că există numeroase destinații superbe, care nu sunt însă la fel de cunoscute precum cele din Grecia, Italia sau alte țări preferate în general vara de turiști.

Ce destinații de vacanță recomandă Mihai Jurca pentru ca tu să ai o vacanță de neuitat? Află urmărind clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de idei”, de la Antena 1!

Despre campania „Vara cu 100 de idei ” de la Antena 1

Campania „Vara cu 100 de idei” începe la Antena 1. Anul acesta, primele 100 de idei de vară vin de la Antena 1. După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara.

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele Antena 1 se întrec în idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel! Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe AntenaPlay, cea mai mare platformă de conținut video din România.

Descarcă aplicația Antena 1 și trimite-ne și tu cele mai tari și sărite de pe fix idei de-a petrece o vară de neuitat!

Ultimele știri