Antena Căutare

15 ani, şapca întoarsă, RAP-ul e la el acasă! Alexandru Orian, puştiul talentat "posedat de haioşenie"

Are 15 ani, e mereu cu vorbele la el, şapca o poartă numai invers, râde cât cuprinde şi-i place cu fapte nu cuvinte. Cine-ţi spune altceva, te minte! Ia să-l cunoaştem puţin mai bine pe Alexandru Orian, puştiul de care sigur te vei îndrăgosti

Are 15 ani, e mereu cu vorbele la el, şapca o poartă numai invers, râde cât cuprinde şi-i place cu fapte nu cuvinte. Cine-ţi spune altceva, te minte! Ia să-l cunoaştem puţin mai bine pe Alexandru Orian, puştiul de care sigur te vei îndrăgosti.

Încă din culise ne dăm seama că Alexandru e mare figură. Le mulţumeşte băieţilor că l-au însoţit, răspunde la telefon în timp ce dă interviul, râde şi are întotdeauna o replică pe care să ţi-o ofere când crezi că l-ai prins.

Cam aşa se întâmplă şi când intră pe scenă. Juraţii îl îndrăgesc imediat, nu vrea să vorbească despre notele la şcoală şi nici nu ştie dacă piesa lui îi va ridica pe oameni în picioare. "Se cheamă FAPTE şi e piesa mea", ne spune tânărul. Numai că, din viteză, ne-a adus alt negativ. Ceva probleme, dar Youtube-ul salvează situaţia.

Rimele vin şi vin exact aşa cum trebuie. Publicul se ridică, Delia e deja în picioare, Ştefan şi Horia zâmbesc şi trăiesc momentul. Hai, că la cât de bine ne-ai făcut să ne simţim n-aveam cum să nu te răsplătim cu trei de DA! 15 ani? Pfffuuu, ce talent avem aici!

În memoria mamei lui, MIRKO OLIVA și-a pus tot sufletul pe scenă! Jurații, cu lacrimi în ochi și piele de găină!... De la roşcata focoasă la blonda graţioasă! Transformarea radicală a Nicoletei Mihăilă, concurenta care a cucerit juriul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x