Antena Căutare

Doi frați în aceeași competiție! Florea îl urmează pe Goaie: „Vreau să-mi fac o trupă după ce câștig X Factor”

Cristi Goaie a dat chix la capitolul dans dar jurații l-au trecut pentru voce. Acum fratele său, Alex Florea are o șansă la X Factor!

Cristi Goaie a dat chix la capitolul dans dar jurații l-au trecut pentru voce. Acum fratele său, Alex Florea are o șansă la X Factor!

Nici voi nu înțelegeți enigma numelui? „Când m-am născut, tata nu a putut să mă recunoască, era în armată, așa că am rămas cu numele mamei”, explică Alex. Poate e mai bine așa, numele Goaie cam stârnește la glume și porecle...

Revenind. Alex spune că fiecare e pe basca lui la X Factor și e lesne de înțeles de ce - Alex are un stil rock și vrea să cânte ceva de la Nickeback, complet opus lui Cristi.

Melodia i se potrivește de minune! Nu degeaba le-a spus juraților că o să câștige concursul. „Bravo mă băiatule, ești bun! Atitudine, forță, energie - răspunsul meu e DA!”, confirmă Bănică speranțele tânărului.

Delia și Horia sunt de aceeași părere!

Să vedem cum o să decurgă competiția asta între frați acum, fiecare la altă grupă...

VEZI CUM CÂNTĂ FRATELE LUI, AICI!

Trei Elvis pe aceeași scenă: Vasile, Ristei și juratul Ștefan Bănică fac spectacol în „Blue Suede Shoes”... I-au dat un șut în... GOAIE! „Vezi cureaua asta? Data viitoare, dansezi!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x