Antena Căutare

Alexandru Florea, starul din echipa lui Ştefan Bănică! După o asemenea interpretare, toate fetele din România s-au topit de dragul lui

Este sexy, are o atitudine misterioasă, are încredere în propriile forţe, iar atunci când începe să cânte, te cucereşte cât ai spune "talent".

Este sexy, are o atitudine misterioasă, are încredere în propriile forţe, iar atunci când începe să cânte, te cucereşte cât ai spune "talent".

Alex Florea a pregătit un moment special pentru prima gală a super show-ului X Factor. A muncit din greu la repetiţii, alături de ceilalţi colegi ai săi, iar rezultatele n-au întârziat să apară.

Cum s-a descurcat pe scenă? Minunat! A făcut spectacol? Ohhooo! Merită să ajungă un star? Da, da! "Mi-ar fi plăcut să te aud mai tare, mai rău, mai în forţă. În rest, a fost perfect", i-a transmis diva Delia. "A fost cea mai bună prestaţie a ta de până acum. Bravo", i-a spus şi Ştefan Bănică.

Alexandra Crişan are un dar DIVIN, iar interpretarea din prima gală live este dovada clară! "Mă ridic în picioare î... Dumnezeule, o minunăţie! Nicoleta Nucă a reuşit să facă cel mai SPECTACULOS moment din prima gală live...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x