Antena Căutare

Anamaria Blaga pare o copilă delicată, dar ascunde o voce DIVINĂ! "Cred că X Factor e la tine anul acesta. Şi l-am căutat aşa de mult"

La prima vedere, Anamaria Krisztina Blaga este o adolescentă firavă şi delicată, dar în ea se ascunde un talent impresionant. Atunci când începe să cânte, timpul parcă se opreşte în loc...

La prima vedere, Anamaria Krisztina Blaga este o adolescentă firavă şi delicată, dar în ea se ascunde un talent impresionant. Atunci când începe să cânte, timpul parcă se opreşte în loc...

În buletin stă scris Anamaria Krisztina Blaga, dar prietenii îi spun Kitty. Cu toate astea, urăşte să fie privită precum o pisicuţă neajutorată. "Nu se vede, dar sunt o fată mai băieţoasă. De obicei port blugi şi teneşi", recunoaşte concurenta de 16 ani.

Deci ne surprinde din prima secundă! Bun, hai să vedem cum se descurcă pe scenă. Kitty păşeşte cu timiditate în faţa juraţilor, îşi ia inima-n dinţi şi se pregăteşte pentru spectacol. Şi ce spectacol!!!

A ales piesa "I have nothing", a lui Whitney Houston. Un hit pe care nu ai cum să nu-l iubeşti. După ultimul vers, Kitty izbucneşte în lacrimi, pentru că emoţiile au fost mult prea mari.

"Am înţeles de ce nu îţi place să ţi se spună pisicuţă. Tu eşti o leoaică şi cred că X Factor e la tine anul acesta. L-am căutat aşa de mult", îi spune Delia.

DA, DA, DA! Locul ei e la X Factor şi merită să devină cunoscută!

X Factor, show total în această seară! Concurenţi cu voci senzaţionale și bătăi de cap pentru Horia Brenciu... Pe cât de mulți, pe atât de TALENTAȚI! Trupa „ELEVEN”, o orchestră adevărată la vârsta majoratului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x