Antena Căutare

Andrei Leonte: “Ii multumesc lui Dumnezeu ca prima data cand am vazut o gala X Factor din public, a fost in sezonul 2!“

Lui Andrei Leonte, castigatorul primului sezon X Factor, gala de duminica trecuta i-a oferit o experienta cu totul noua: aceea a unui spectator care s-a putut bucura de tot show-ul extraordinar fara a mai simti emotiile unui concurent. Mai mult, castigatorul primului sezon X Factor a avut ocazia si sa o intalneasca in back stage pe Loreen, invitata speciala a celei de-a doua gale live X Factor.

Andrei Leonte: “Ii multumesc lui Dumnezeu ca prima data cand am vazut o gala X Factor din public, a fost in sezonul 2!“
Andrei Leonte a cunoscut-o pe talentata Loreen, in backstage

Lui Andrei Leonte, castigatorul primului sezon X Factor, gala de duminica trecuta i-a oferit o experienta cu totul noua: aceea a unui spectator care s-a putut bucura de tot show-ul extraordinar fara a mai simti emotiile unui concurent. Mai mult, castigatorul primului sezon X Factor a avut ocazia si sa o intalneasca in back stage pe invitata speciala a celei de-a doua gale live X Factor, Loreen, care a vrajit publicul cu vocea sa unica si o atmosfera de vis.

"Ii multumesc lui Dumnezeu ca prima data cand am vazut o gala X Factor din public, a fost in sezonul 2! In orice caz, ce-am trait duminica a fost probabil ce au simtit oamenii care au avut experiente in afara trupului si se pot vedea pe ei insisi din exterior. A fost pur si simplu incredibil fiindca la fiecare pas aveam in minte ce simteam eu anul trecut pe vremea asta. Mai intai esti chemat la scena si stai in spate pana cand te prezinta mentorul! Apoi urmeaza clipul de prezentare timp in care urci pe scena si dai ochii cu publicul pentru prima data in ziua aceea, revezi juriul, totul e pregatit, aranjat si stralucitor, totul e pornit si indreptat spre tine si-ti dai seama, in fiecare saptamana, ca in momentul acela absolut totul este acolo pentru tine. Cat tine clipul de prezentare ai un ragaz, timp in care poti sa iti intri in stare sau poti sa te dai singur peste cap, toti fug in jurul tau sa iti construiasca decorul, cand, la un moment dat se numara 5,4,3,2,1 si toata lumea face liniste sa te auda pe tine. Bafta!

Clar este ca X Factor ii va marca pe toti si vor mai povesti mult timp de acum incolo prin ce au trecut in aceasta perioada. Indiferent daca vor castiga sau nu, indiferent de ce vor face dupa, ceea ce traiesc ei acum nu le va putea lua nimeni. Dupa ani de zile dupa alte incercari si bariere eventual mult mai grele se vor putea gandi, asa cum sigur o sa fac si eu, "mai tii minte cand eram 'copii' si eram la X Factor?" :) ", a povestit Andrei Leonte despre ce a simtit duminica trecuta cand s-a aflat in public la cea de-a doua gala live.

Castigatorul primului sezon X Factor a mers si in backstage, i-a intalnit pe finalisti, dar si pe Loreen, invitata galei, cea alaturi de care s-a si fotografiat.

Marti, de la ora 19.00, Nadir isi asteapta fanele la o sesiune de gatit, in casa X Factor!... EXCLUSIV: Interviu cu Loreen, castigatoarea Eurovision 2012: “Vrei sa ai succes? Nu face compromisuri”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x