Antena Căutare

Andrei Leonte iubeste cat 2 si are succes! In doar 24 de ore, noua sa piesa a strans aproape 70.000 de vizualizari

Andrei Leonte a lansat ieri, la ora 10.00, cea mai recenta melodie a sa, prima in colaborare cu casa de discuri Roton si cea de-a treia de la castigarea supershow-ului X Factor. "Te iubesc cat 2" a facut rapid ocolul internetului astfel ca in doar 24 de ore, piesa a strans 68.600 de vizualizari pe canalul oficial al artistului.

"Este doar prima zi, dar este un inceput extraordinar, clar peste asteptarile noastre. Le multumesc din suflet celor care sunt alaturi de mine. Fara ei n-as avea, la propriu, cui sa cant. Sper ca fiecare dintre ei sa o asculte macar cat 2 ", a declarat Andrei.

"Te iubesc cat 2" vorbeste despre dragoste si despre o relatie perfecta in care fata merita sa fie iubita de doua ori mai mult. Melodia compusa de Deepside Deejayz si avand versurile semnate chiar de Andrei, este ca de obicei, plina de emotie, dar are un beat antrenant si un refren care-ti ramane in minte chiar de la prima ascultare.

Succesul melodiei "Te iubesc cat 2" a fost anticipat de noua generatie de jurati X Factor, careia Andrei le-a cantat piesa in avanprmiera la auditiile acestui sezon din Bucuresti.

Din aceasta toamna, alti romani vor avea sansa lui Andrei Leonte. Pe 23 septembrie, Antena 1 lanseaza del de-al doilea sezon X Factor, pe scena caruia vor urca alti concurenti gata sa convinga ca au voce, prezenta scenica, charisma, ca pot face show si ca merita sa castige marele premiu, in valoare de 200.000 de euro.

Piesa poate fi ascultata mai jos sau pe canalul oficial al lui Andrei Leonte.

Nici Razvan si Dani n-au dormit vara asta. Vezi ce au facut in culisele X Factor!... Muzica reggae si ritmuri tribale in noul single semnat de jurata X Factor, Delia - "Africana"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x