Antena Căutare

Au transformat duelul într-un SPECTACOL! Brain Band și Bravissimo au uimit cu prestația lor!

Sunt precum o familie, deci promit să nu se supere dacă ceilalți vor merge mai departe. Ion Brătescu, fondatorul celor două trupe, are însă o soartă grea. A repetat alături de toți și speră să facă un spectacol frumos, spre placul publicului

Sunt precum o familie, deci promit să nu se supere dacă ceilalți vor merge mai departe. Ion Brătescu, fondatorul celor două trupe, are însă o soartă grea. A repetat alături de toți și speră să facă un spectacol frumos, spre placul publicului.

Unii aduc un aer proaspăt, în timp ce ceilalți vin cu experiența și orele de studiu. Atât Brain Band cât și Bravissimo uimesc prin alegerea show-ului de la Dueluri, iar totul se leagă perfect pe scenă.

Momentul trupei Brain:

Momentul trupei Bravissimo:

Cele două momente au ridicat publicul în picioare, iar jurații nu au contenit cu aplauzele. Horia este cel care decide în final.

"Sunteți fraieri dacă nu veniți la anul la X Factor! Aveți un ghinion formidabil! Aveți o competiție fabuloasă pe scenă!", i-a sfătuit Brenciu pe cei din Brain Band, în timp ce îi aplauda pe cei alături de care va merge la Galele live!

Trupa Bravissimo ne așteaptă cu un spectacol pe cinste în live-uri!

O frumoasă GRAVIDUŢĂ nu i-a putut face față lui Răduţă! Demonstraţie de forţă la DUEL şi loc în LIVE-uri pentru Florin... Cei mai buni dintre toţi! Iată concurenţii care ajung în Galele Live X Factor 2015...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x