Antena Căutare

Cea mai dura etapa de bootcamp din istoria X Factor - un grup, eliminat de la inceput!

Cu o seara in urma, in timp ce concurentii s-au distrat la o petrecere pe cinste, juratii au reanalizat prestatiile celor 196 de oameni care au primit cel putin doi DA si, astfel, au intrat in bootcamp.Dupa marea distractie de la piscina, ei habar n-au ca Delia, Cheloo si Dan Bittman le-au pregatit un dus rece.

Cea mai dura etapa de bootcamp din istoria X Factor - un grup, eliminat de la inceput! Galerie
Juratii sunt necrutatori: un grup pleaca acasa, INAINTE de bootcamp!

Pe pajistea din curtea hotelului de lux la care au fost cazati, concurentii sunt delimitati, asa cum au hotarat noaptea juratii X Factor, in patru mari grupuri, folosind bratari colorate: doua grupuri, din stanga si dreapta pajistii poarta bratara rosie, al treilea grup bratara albastra, iar ultimul grup a primit o bratara galbena.

Delia e putin ingrijorata: oare au luat decizia corecta? Da, pentru ca asa cum spune si Bittman, acum se cauta vedete, nu doar oameni talentati. Cheloo e in elementul lui: “Imi place! O sa fie cea mai dura etapa de bootcamp din istoria X Factor!”.

Odata ajunsi pe pajiste, juratii avertizeaza: “Aseara, in timp ce voi va distrati, ca mari vedete ce sunteti, noi munceam”. Anul acesta, nivelul competitiei este extrem de ridicat, iar dupa ce au revazut toate prestatiile, Delia, Cheloo si Dan Bittman au luat o decizie transanta. Unii concurenti pleaca acasa imediat, in dimineata primei zile de bootcamp.

Bratarile rosii, din stanga pajistii: concurentii primesc complimente de la Delia: “sunteti foarte buni”. Insa competitia e dura, iar castigatorul poate fi doar unul. Cu toate acestea, toti cei care au primit de dimineata o bratara rosie, raman in bootcamp. Printre acestia, se numara Polixenia, Vampirasul, Oana Roman, Alin Rusu, Tudor Gliga, puscariasul, Eliza Bunu.

Bratarile rosii, din dreapta pajistii: multi dintre acestia le-au aratat juratilor ca au potential; nu neaparat ca au factorul X pana la capat. Cu toate acestea, si ei merg mai departe in bootcamp! Ii recunoasteti, probabil, pe Ioana Anuta si Mick Jagger.

Bratarile galbene: “Dragii mei, a venit vremea sa va dau ceea ce meritati”, incepe Cheloo sa li se adreseze. Fara prea multe pregatiri, grupul acesta pleaca acasaaaa. Printre cei care parasesc deja concursul se numara preotul rapper si Veronica-Furnica.

Bratarile albastre: ei primesc ultimii verdictul. Cei din urma vor fi cei dintai? Nu se stie, insa, deocamdata, si cei cu bratari galbene merg mai departe. Printre concurentii care au ramas in bootcamp i-ati recunoscut, probabil, pe: Alexandra Ozon, Irina Diana Vasian, Sergiu Hanzi, Cosmin Bisericaru, Alexandra Broinas, Anastasia-Anestezia, Laurentiu Barzoi.

Pentru multi concurenti, experienta X Factor de anul acesta se incheie aici. Celor care au reusit sa scape de eliminare, li s-a dat prima proba din bootcamp. Sunt impartiti in 16 grupuri a cate 8 persoane. Fiecare grup primeste o melodie a unui artist renumit din industria muzicala. Fiecare concurent trebuie sa cante o parte a melodiei solo, pentru ca juratii sa ii poata evalua individual.

Radem, glumim, dar in incinta... Cum poate aduce, "Police", noroc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x