Antena Căutare

Clauditza, de la nunta la X Factor si retur

Clauditza e profesionista. N-o spunem noi, ci Dan Bittman, unul dintre jurati. Canta, danseaza, ridica sala in picioare. Si merge mai departe...

Galerie
"Hai Cheloo, stiu ca-ti place!"

E aranjata, dichisita. Spune ca e mereu atenta cu imaginea ei. "In casa am multe oglinzi. Daca merg undeva, ma uit in gemuri, in ochelari, in orice, numai sa stiu ca arat bine", spune Clauditza.

E semiprofesionista. Adica n-a cucerit, niciodata, un premiu la un concurs de cantat. Amatoare. Isi castiga, insa, traiul, ca solista intr-o formatie. Profesionista. Amatoare + profesionista = semiprofesionista. Spune ca pe scena vrea sa fie sexy, provocatoare, dar in limitele bunului simt.

"Clauditza, ce nume e asta?", intreba Dani si Razvan. Unul de alint, cum e si Razvanel sau Danut...Intra pe scena. Se vede ca n-are trac, ca a mai facut asta. "Cant oriunde. Oriunde sunt dorita si unde ma cheama lumea", afirma. Alege o melodie de-a noastra. "Mandinga - soarele meu". Se pune pe cantat. Se pune si pe dansat, sau, cum s-ar spune la restuarantul unde performeaza, "cantec, joc si voie buna".

Inainte de a face pasul cel mare, afirma ca ii e groza de Cheloo, care ar putea-o dobori numai din cuvinte. Asa ca dupa ce se incalzeste putin incepe sa se unduiasca, provocatoare, in fata rapperului. Cea mai buna aparare atacul nu? "Haide, Cheloo, stiu ca-ti place!"Nu-l iarta nici pe Bittman. Si, culmea, nici pe Delia. Ii salta pe toti de pe scaune, salta sala in picioare. E show-manita! La X Factor a venit de la o nunta, de la X Factor ajunge la alta! Pe la Satu Mare, Negresti - Oas, vorba ei, pe unde o cere lumea.

Fura trei de "DA". "Esti simpatica, draguta, profesionista", zice Dan Bittman. Cu alte cuvinte, Bootcamp! Impreuna cu Natalia Selegean, cu care s-a fotografiat la auditii. Va mai aduceti aminte de doamna agent? AICI ai povestea ei!

Juratii X Factor prevestesc viitorul: "Vei fi o vedeta mare, cu toate defectele unei vedete mari!"... Suntem oameni. Ne indragostim. Restul e...POVESTE! A cerut-o in casatorie pe scena, iar ea a zis DA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x