Antena Căutare

Concurentul care a venit să îl terorizeze pe Horia Brenciu! Dan Boldiszar, un hip-hop de zile mari şi amintirea unui loc 2 la GONG SHOW: "Meriţi toate aplauzele noastre, bravo!"

Dacă faţa vă pare cunoscută, înseamnă că vă uitaţi la Gong Show pentru că al nostru concurent a fost prezent în anul 2001 la emisiunea prezentată de Horia Brenciu.

Dacă faţa vă pare cunoscută, înseamnă că vă uitaţi la Gong Show pentru că al nostru concurent a fost prezent în anul 2001 la emisiunea prezentată de Horia Brenciu.

Dan Boldizsar a revenit după 16 ani pe o scenă, în fața lui Horia Brenciu în postura de jurat, pentru a-și dovedi că a evoluat. "Am luat locul 2, dar trebuia să fiu câştigător. Serios! Horia m-a terorizat, dar acum o să fiu eu cel mai urât coşmar al lui. O să se apuce de hip-hop", spune Dan Boldiszar din Timişoara.

Cu speranţa că va primi de două ori "da" doar de la Brenciu, concurentul nostru începe să cânte.
"Ai avut un mesaj extrem de puternic. Eşti primul rapper care merită toate aplauzele noastre", îi spune Horia.

"Se vede că ai tras mult în viaţa asta şi ai transmis totul foarte bine, bravo", îl laudă şi Delia.

Concurentul care l-a enervat pe Horia Brenciu: "Sunt foarte dezamăgit, nu se poate aşa ceva". Daniel Pascu, ce... Câte emoţii şi ce voce! Dragoş Alecsa a venit de pe MARTE direct pe scena X Factor. Brenciu: "Eşti unul dintre cei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x