Antena Căutare

Cum au sărbătorit Loredana și Nick Casciaro victoria sezonului 10 X Factor. Cei doi au dat o petrecere neașteptată

Nick Casciaro este câștigătorul sezonului 10 X Factor. Loredana și concurentul său au sărbătorit marea victorie cu o petrecere neașteptă, care a surprins prietenii din mediul online.

colaj-loredana-nick-casciaro Galerie
Nick Casciaro este câștigătorul sezonului 10 X Factor | Antena 1

În cel de-al 10 sezon X Factor, publicul a decis din nou câștigătorul. Nick Casciaro, concurentul Loredanei, a obținut cele mai multe voturi și a fost desemnat câștigtor. Tânărul s-a bucurat extrem de mult, mai ales pentru că nu se aștepta să fie atât de apreciat.

Nick Casciaro a impresionat pe toată lumea cu vocea sa, dar și cu interpretările impecabile din Marea Finală a show-ului. Loredana a fost mândră de momentele spectaculoase pe care l-a făcut concurentul.

Citește și: Loredana, reacție la rece după ce Nick Casciaro a câștigat X Factor 2021. Ce a transmis jurata, la scurt timp după victorie

Vestea că tânărul a câștigat sezonul 10 X Factor a adus pe fața juratei un zâmbet larg, dar și uimire. Aceasta nu s-a putut abține, iar la aproape o săptămână de la Finala show-ului a făcut o petrecere neașteptată pentru a sărbători victoria.

Cum au fost filmați Loredana și Nick Casciaro la petrecere

Loredana și-a surprins prietenii de pe Instagram cu un Insastory alături de Nick Casciaro. Jurata X Factor s-a lăsat filmată de Ema Uta în timp ce desface o șampanie, cântă melodia „We Are The Champions” și sare în brațele câștigătorului sezonului 10 X Factor.

Cei doi au sărbătorit marea victorie a sezonului 10 X Factor cu o petrecere neașteptată. Totodată, pe fețele lor se poate vedea fericirea și mândria că au reușit să iasă câștigători în noul sezon al show-ului.

Din insastory-uri se pare că Loredana a păstrat o relație specială cu Nick Casciaro, așa cum s-a întâmplat și cu ceilalți concurenți ai sezoanelor trecute.

Ce a spus Nick Casciaro după ce a fost desemnat câștigătorul sezonului 10 X Factor

Marea „bătălie” din Finală s-a dat între Bryana Holingher, Andrei Duțu, Nick Casciaro și Jomajii. Aceștia au pregătit momente de neuitat și au demonstrat că își merită locul în Marea Finală a sezonului 10 X Factor.

Vestea că Nick Casciaro a obținut premiul de 50.000 de euro a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales pe el și mentorul său, care nu și-au putut stăpâni reacțiile spectaculoase.

Citește și: Ce mesaj a transmis Ștefan Bănică, după ce Nick Casciaro a fost desemnat câștigătorul sezonului 10 X Factor: „A fost la înălțime”

„Tot ce s-a întâmplat aici mi-a umplut inima. Sunt foarte, foarte fericit. Pentru mine, X Factor este o renaștere”, a declarat Nick Casciaro, cel de-al zecelea câștigător X Factor.

Cine este Nick Casciaro, câștigătorul sezonului 10 X Factor

Nick Casciaro este un tânăr în vârstă de 31 de ani din Italia care a decis să vină la „X Factor” pentru a demonstra tuturor că are o voce spectaculoasă, nu doar un fizic de invidiat.

Artistul a dezvăluit faptul că a practică sport încă de când era mic, fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role și nu numai. Se consideră o fire atletică și sportivă și iubește mult muzica. De asemenea, practică surfing și visul său este să ajungă să lucreze în Statele Unite ale Americii, în însorita Californie.

Nick Casciaro a avut un parcurs impresionant în cadrul competiției X Factor 2021 și a reușit să cânte melodii în limba română. În ultima înfruntar eînainte de Finală, Nick Casciaro a cântat alături de Ștefan, J. Doyle melodia „Sanie cu zurgălăi”, iar în Finală, Nick Casciaro a interpretat alături de Dinu Iancu Sălăjanu melodia „Ciobănaș cu 300 de oi”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Finala X Factor sezonul 10, 23 decembrie 2021. Nick Casciaro a obținut premiul de 50.000 de euro Finala X Factor sezonul 10, 23 decembrie 2021. Nick Casciaro a obținut premiul de 50.000 de euro Vineri, 24.12.2021, 01:54
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Ce mai face și cum arată acum Andrada Precup, câștigătoarea X Factor 2020. Cu ce performanță se mândrește tânăra

Ce mai face și cum arată acum Andrada Precup, câștigătoarea X Factor 2020. Cu ce performanță se mândrește tânăra

Andrada Precup i-a cucerit pe jurații X Factor 2020, dar și pe telespectatori cu timbrul său vocal și povestea de viață. Iată cum arată acum câștigătoarea sezonului 9.

Sambata, 29.04.2023, 09:21
EXCLUSIV. Ce relație există între Loredana și Nick Casciaro, câștigătorul X Factor sezon 10, și ce au făcut după Finala show-ului

EXCLUSIV. Ce relație există între Loredana și Nick Casciaro, câștigătorul X Factor sezon 10, și ce au făcut după Finala show-ului

Loredana și Nick Casciaro, câștigătorul X Factor sezon 10, au vorbit în exclusivitate pentru a1.ro despre relația specială pe care o au, cum au petrecut Crăciunul și cum i s-a schimbat viața lui Nick după ce a câștigat show-ul de la Antena 1.

Miercuri, 12.01.2022, 16:17
Ce mai face și cum arată acum Adrian Petrache, finalistul Loredanei din sezonul 9 X Factor. Cât de mult s-a schimbat

Ce mai face și cum arată acum Adrian Petrache, finalistul Loredanei din sezonul 9 X Factor. Cât de mult s-a schimbat

Adrian Petrache, fostul concurent al sezonului 9 X Factor, s-a schimbat complet de la ultima apariție TV. Tânărul s-a filmat în timp ce cânta și a publicat videoclipul pe contul de Instagram.

Marti, 11.01.2022, 13:42
Loredana, reacție la rece după ce Nick Casciaro a câștigat X Factor 2021. Ce a transmis jurata, la scurt timp după victorie

Loredana, reacție la rece după ce Nick Casciaro a câștigat X Factor 2021. Ce a transmis jurata, la scurt timp după victorie

Nick Casciaro a câștigat sezonul 10 X Factor, iar mentorul său a publicat un mesaj emoționant, la scurt timp de la marea victorie.

Sambata, 25.12.2021, 12:23
Ultimele știri
x