Antena Căutare

Finala X Factor 2021. Nick Casciaro, moment sublim cu piesa „Who Wants To Live Forever”: „A sunat demențial”

Momentul solo al lui Nick Casciaro, din Finala x Factor 2021 i-a impresionat pe jurați. FInalistul din categoria Loredanei a transmis emoții puternice, cu piesa Who Wants To Live Forever de la X Factor 2021.

Nick Casciaro, pe scena X Factor 2021 Galerie
Nick Casciaro, moment sublim cu piesa „Who Wants To Live Forever”, în Finala X Factor 2021 | Mihai Stetcu

La repetițiile pentru Finala X Factor 2021 Nick Casciaro a vorbit despre cât de mult înseamnă muzica pentru el. Finalistul Loredanei a mărturisit că prin prisma muzicii, el își poate exprima emoțiile: „Nu mă mai ascund”, a spus artistul despre momentele în care este sensibil pe scenă.

Nick Casciaro a făcut mărturisiri despre trecutul său. Italianul a avut un accident de mașină, a stat spitalizat o luna și nu a mai putut cânta la pian o lungă perioadă. Totuși, datorită muzicii și a familie, Nick a renăscut. „Pentru el a fost o lovitură”, a spus Loredana, despre momentul în care nu a mai putut cânta la pian, după accident.

Citește și: X Factor 2021, 10 decembrie. Nick Casciaro a emoționat o sală întreagă cu piesa „Unchained melody”, în etapa de Battles

Nick Casciaro a cântat piesa Who Wants To Live Forever în Finala X Factor 2021

Momentul solo al lui Nick Casciaro, din Finala X Factor 2021 a fost unul sublim, iar Loredana nu și-a mai putut stăpâni lacrimile de emoții. Acompaniat de corul Acapella și de trupa The Colors, Nick Casciaro a creat un moment de neuitat pe scena Finalei X Factor 2021.

Loredana l-a aplaudat în picioare, cu lacrimi în ochi.

Italianul a cântat piesa „Who Wants To Live Forever” de la Queen.

Jurizarea momentului lui Nick Casciaro, din Finala X Factor 2021

„Cred că în general meriți să câștigi X Factor”, a spus Delia.

„Nick din audiții a lăsat cea mai bun impresie, timbrul e senzațional, se vede că trăiește pentru muzică, iar piesa asta cu cor a ieșit demențial.

„A avut un moment foarte bun! Felicitări”, a spus Ștefan Bănică.

„Eu încă tremur. Mi-e- puțin greu să vorbesc pentru că am simțit ca o rugăciune acest cântec. Sunt atâția oameni care mor de un virus, așa cum a murit și Freddie, iar acest tribut pe care l-am adus la X Factor în marea Finală, e rugăciunea noastră. Pentru mine tu ești un super-erou, Universul te-a trimis aici. Mi-ar plăcea ca românii să te voteze și să-ți dea pașaportul internațional. Am știut din prima clipă că tu trebuie să fii învingătorul. Te iubesc!”, i-a spus Loredana.

Citește și: Cum arată iubita lui Nick Casciaro, concurentul X Factor din grupa Loredanei. Cântărețul iubește o italiancă superbă

Cine este Nick Casciaro de la X Factor 2021

Nick Casciaro este un tânăr în vârstă de 31 de ani din Italia care a decis să vină la „X Factor” pentru a demonstra tuturor că are o voce bună, nu doar un fizic de invidiat.

Acesta a dezvăluit faptul că a practică sport încă de când era mic, fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role și nu numai. Se consideră o fire atletică și sportivă și iubește mult muzica. Deși știe doar piesa românească „Dragostea din tei”, acest lucru nu l-a oprit pe concurent să participe la „X Factor”.

Practică surfing și visul său este să ajungă să lucreze în Statele Unite ale Americii, în însorita Californie.

Nick Casciaro a impresionat publicul și juriul X Factor 2021 încă de la audiții.

Cum se alege câștigătorul X Factor 2021

În finala sezonului 10 X Factor, publicul este cel care decide cine va obține marele premiu. Potrivit regulamentului concursului, oamenii își pot vota preferatul în Marea Finală X Factor 2021, prin voturile trimise prin SMS la 1313.

Votul va fi unic, astfel încât de pe un număr de telefon se poate trimite un singur vot.

Așadar, pentru a-l vota pe Nick Casciaro trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „NICK”.

Pentru a-i vota pe Jomajii trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „JOMAJII”.

Pentru a-l vota pe Andrei Duțu trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „ANDREI”.

Pentru a o vota pe Bryana Holingher trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „BRYANA”.

Finalistul care va obține numărul cel mai mare de voturi din partea telespectatorilor va fi declarat marele câștigător al Concursului și va obține premiul în valoare de 50.000 de euro. Votul va fi permis de la începutul Finalei.

Finala X Factor 2021. Bryana Holingher a interpretat piesa „Talking To The Moon” într-un mod excepțional: „A fost cea ma... Finala X Factor 202. Jomajii, moment de excepție cu piesa „The Winner Takes It All”: „Mă bucur tare mult că ați ales ace...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x