Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Ștefan Bănică, după ce Nick Casciaro a fost desemnat câștigătorul sezonului 10 X Factor: „A fost la înălțime”

La scurt timp de la Marea Finală a sezonului 10 X Factor, Ștefan Bănică a transmis un mesaj pe contul său de Instagram. Iată ce a spus juratul show-ului.

colaj-ștefan-bănică-andrei-duțu-nick-casciaro Galerie
La scurt timp de la Marea Finală a sezonului 10 X Factor, Ștefan Bănică a transmis un mesaj pe contul său de Instagram. | Antena 1

Finală sezonului 10 X Factor a fost una spectaculoasă. Loredana, Ștefan Bănică, Florin Ristei și Delia și-au instruit concurenții și au reușit să realizeze cele mai senzaționale momente de pe scenă alături de ei.

Bryana Holingher, Andrei Duțu, Nick Casciaro și Jomajii sunt cei care au impresionat telespectatorii cu vocile lor. Lupta a fost una aprigă, însă publicul a fost cel care a votat câștigătorul acestui sezon.

Citește și: Nick Casciaro este câștigătorul sezonului 10 X Factor: „Pentru mine, X Factor este o renaștere”. Ce a declarat Loredana

Cele mai multe voturi au fost strânse de câtre Nick Casciaro, concurentul Loredanei, care nu s-a așteptat nici măcar o secundă să câștige premiul de 50.000 de euro. Italianul a fost aplaudat de către colegii săi și s-a bucurat extrem de tare când a aflat vestea cea mare.

La scurt timp de la desemnarea câștigătorului, Ștefan Bănică a ținut neapărat să transmită un mesaj pe contul oficial de Instagram.

Ce a transmis Ștefan Bănică, după ce Nick Casciaro a fost desemnat câștigătorul sezonului 10 X Factor

Ștefan Bănică a făcut unul dintre cele mai memorabile momente de la X Factor alături de finalistul său, Andrei Duțu. Juratul l-a susținut pe concurent până în ultimul moment și i-a adresat cuvinte de laudă la fiecare interpretare.

La doar câteva ore de la Marea Finală a sezonului 10 X Factor, Ștefan Bănică a publicat în mediul online un colaj cu mentorii și concurenții lor. Totodată, descrierea sa a întors toate privirile fanilor.

Citește și: Finala X Factor 2021. Andrei Duțu a captat atenția juriului cu piesa „Say Something”. Tânărul a adus emoție pură pe scenă

Felicitări lui Nick, câștigătorul X FACTOR ROMÂNIA 2021! Felicitări finalistului meu, ANDREI DUTU, care a fost la înălțime si care, pentru mine, este un câștigător! Felicitări tuturor concurenților!🎉”, a scris el, vizibil mândru de finalistul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginea sa a strâns mai bine de 1.000 de like-uri și o mulțime de reacții pozitive din partea internauților.

„Felicitări Andrei Duțu, el este câștigătorul!”, „Andrei trebuie să-și urmeze visul, are o minunăție în voce! ❤️”, „Felicitări, Nick!” sau „Felicitări! Și vă mulțumim pentru tot ce ne-ați oferit pe tot parcursul concursului, ne-ați făcut viața mai frumoasă. La mulți ani și sărbători fericite!👏❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente și cuvinte frumoase.

Cine este Nick Casciaro, câștigătorul sezonului 10 X Factor

Finalistul a reușit să plece acasă cu premiul de 50.000 de euro, însă foarte puțini știu cine este de fapt Nick Casciaro. Concurentul Loredanei a venit tocmai din Italia la îndrumarea tatălui său pentru a încânta publicul românesc cu vocea sa. Totodată, acesta are 31 de ani și s-a decis să vină la „X Factor” pentru a demonstra tuturor că are o voce bună, nu doar un fizic de invidiat.

Tânărul a dezvăluit încă din audiții că este pasionat de sport încă din copilărie. De asemenea, Nick Casciaro a mai mărturisit faptul că practică fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role și nu numai. Se consideră o fire atletică și sportivă și iubește mult muzica. Deși știe doar piesa românească „Dragostea din tei”, acest lucru nu l-a oprit pe concurent să participe la „X Factor”.

Printre sporturile pe care le adoră se mai numără și surfing-ul. Acesta a vorbit și despre marele său vis: să ajungă să lucreze în Statele Unite ale Americii, în însorita Californie.

Cine e Nick Casciaro, câștigătorul X Factor sezonul 10. Tânărul a făcut senzație în Marea Finală a show-ului... Loredana, reacție la rece după ce Nick Casciaro a câștigat X Factor 2021. Ce a transmis jurata, la scurt timp după victo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x