Antena Căutare

De Crăciun, ne colindă Natalia Selegean! În noul videoclip, sexy poliţista de la X Factor apare alături de soţul său

Luna decembrie este cea mai frumoasă perioadă a anului şi datorită colindelor. Cele mai frumoase urări şi emoţii sunt prinse în cântecele dedicate sărbătorilor, iar Natalia Slegean îi întreabă pe români dacă primesc cu colindatul.

Luna decembrie este cea mai frumoasă perioadă a anului şi datorită colindelor. Cele mai frumoase urări şi emoţii sunt prinse în cântecele dedicate sărbătorilor, iar Natalia Slegean îi întreabă pe români dacă primesc cu colindatul.

Artista a lansat primul colind din cariera sa: Un ceas pân` la Crăciun. Poliţista de la X Factor povesteşte că acest colind este cu totul special pentru ea, deoarece este prima dată când îşi scrie singură versurile şi când compune linia melodică. „Recunosc că această perioadă a sărbătorilor de iarnă îmi trezeşte cele mai frumoase sentimente şi amintiri. Pot să spun că prin această piesă îmi deschid sufletul larg în faţa publicului şi a celor care mă urmăresc şi mă transpun alături de ei în atmosfera caldă pe care o putem trăi de Crăciun doar în mijlocul familiei şi a celor dragi”, a declarat Natalia.

„Am scris versurile recent, într-una din zilele în care a început să ningă serios şi s-a făcut mai frig afară... de-acolo a pornit totul; apoi brusc mi s-a făcut dor de casă, am început să mă gândesc la sărbătorile ce au venit deja peste noi şi la faptul că pentru mine Crăciunul înseamnă familie, oameni dragi, colinde, cadouri, zâmbete, bunătăţi pregătite de bunica mea şi cel mai important - bucuria naşterii pruncului Iisus”, a adăugat artista.


„Totul s-a petrecut foarte repede, am reuşit să avem colindul în mai puţin de două săptămâni şi acest lucru s-a întâmplat datorită unor oameni minunaţi cărora le mulţumesc mult: Class Music Studio, Mihaela Cernea şi Alex Toma, Cătălin Andriescu (Laz Production) - realizatorul videoclipului, prietenii de la Trouble Dance Studio care au acceptat să facă parte din acest proiect, conducerea restaurantului "La Nuci" - una din locaţiile filmării videoclipului şi nu în ultimul rând, soţul meu care în afara faptului că m-a sprijit din punct de vedere organizatoric, apare alături de mine, pentru prima dată, şi în videoclip”, a declarat Naty.

Natalia Selegean este finalista celui de-al doilea sezon X factor, show-ul ce a reprezentat un eveniment foarte important în viaţa artistei. Nati a lansat două single-uri în colaborare cu echipe profesioniste şi mai multe cover-uri. Artista s-a mutat de la Oradea în Bucureşti, unde continuă să lucreze ca poliţistă, dar cea mai mare parte a timpului o acordă muzicii.

De Moş Nicolae, publicul urban s-a uitat la Antena 1! X Factor, lider de audienţă... Miruna Buză, Monica Sannino și R-Twins, primele gânduri după eliminarea de la X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x