Antena Căutare

De la ucrainieni vine Euphoria! Prestatie de exceptie la X Factor Ucraina!

O tanara aspiranta la o cariera muzicala de succes, a venit la auditiile pentru X Factor Ucraina. Prestatia sa de exceptie a starnit o reactie exceptionala de la cei patru membri ai juriului. Vezi mai jos interpretarea Juliei!

Julia Plaksina a venit la auditiile din Odessa pentru a arata ca are factorul X. Ca sa-i impresioneze pe jurati, a mizat nu doar pe talentul sau muzical, ci si pe o piesa de succes: melodia castigatoare a concursului Eurovision de anul acesta, "Euphoria". Ceea ce a impresionat insa cu adevarat a fost interpretarea tinerei, care a fermecat nu doar juriul, ci si intreaga sala. Cei patru jurati X Factor Ucraina au fost atat de incantati de vocea Juliei, incat i-au dat verdictul intr-un mod inedit: cantand.

Loreen este castigatoarea concursului muzical Eurovision 2012, care a avut loc la Baku, Azerbaidjan. Cantareata pop si-a reprezentata tara, Suedia, cu piesa "Euphoria", care a strans 372 de puncte. Optsprezece tari i-au acordat tinerei de 28 de ani punctajul maxim de 12 puncte.

Muzica reggae si ritmuri tribale in noul single semnat de jurata X Factor, Delia - "Africana"... Baietii lui Bittman, cu ochii pe X Factor! Negociaza cu tatal lor sa vina duminica seara la X Factor, chiar daca luni tr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x