Antena Căutare

Delia, devastata de eliminarile de la X Factor! N-a dormit cateva zile!

La X Factor incepe tabara de pregatire, cea mai solicitanta proba din concurs pentru cei 196 de concurenti care au trecut de etapa auditiilor. Nu doar concurentii au intampinat momente dificile, ci si cei trei jurati X Factor, care au fost pusi in fata unor decizii foarte grele, trebuind sa aleaga cei mai buni 24 de concurenti.

Delia, devastata de eliminarile de la X Factor! N-a dormit cateva zile!
Jurata X Factor a resimtit stresul: nu e usor sa alegi cei mai buni cantareti

La X Factor incepe tabara de pregatire, cea mai solicitanta proba din concurs pentru cei 196 de concurenti care au trecut de etapa auditiilor. Nu doar concurentii au intampinat momente dificile, ci si cei trei jurati X Factor, care au fost pusi in fata unor decizii foarte grele, trebuind sa aleaga cei mai buni 24 de concurenti. Delia a fost de-a dreptul devastata de aceste eliminari si n-a dormit cateva zile. „A fost extrem, extrem de dificil. A trebuit sa alegem din concurenti foarte buni, pe cei mai buni 24! Cateva nopti nici n-am mai putut sa dorm!” a declarat jurata.

Concurentii X Factor au ajuns in Bootcamp. Duminica si luni, de la 20.30, telespectatorii vor putea urmari evolutia celor 196 de concurenti care au trecut de etapa auditiilor in cea mai solicitanta proba din concurs: tabara de pregatire. Timp de trei zile, juratii taie in carne vie si fac eliminari pe banda rulanta, pentru ca, la final, sa ramana cei mai buni 24.

Din 5000, au ramas 196, iar acestia se vor confrunta, in curand, cu cea mai drastica selectie dintr-un concurs de acest gen din lume. Concurentii care au reusit sa treaca de etapa auditiilor intra in tabara de pregatire, un cantonament de trei zile, la finalul carora vor ramane cei mai buni. Lectii de canto, ore de coregrafie, situatii inedite si eliminari pe banda rulanta - acestea sunt, in mare, coordonatele celei de-a doua etape X Factor. La finalul fiecarei zile, zeci de concurenti vor pleca acasa, daca nu au reusit sa demonstreze ca sunt printre cei mai buni. Daca in etapa auditiilor fiecare avea sansa la aproximativ 10 minute de evolutie individuala, in Bootcamp, probele sunt mult mai difcile. Cei selectati trebuie sa cante si sa se remarce atat individual, cat si in grupuri.

Care vor fi cei 24 de semifinalisti, care vor ajunge apoi in vizita la casele juratilor, telespectatorii vor afla urmarind duminica si luni, de la 20.30, X Factor, numai la Antena 1.

Dadadadadadadadada...- Bittman da DA ca un motor turat la maximum!... "E timpul sa devenim rai!" E timpul pentru BOOTCAMP!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x