Antena Căutare

Delia, jurata X Factor, a lansat hitul verii! "Da, mamă" o să rupă toate topurile

Delia, cel mai controversat și totodată versatil artist din România, își depășește încă o dată limitele și lansează cel mai vicios single din cariera sa: “Da, mamă”.

Delia, jurata X Factor, a lansat hitul verii! "Da, mamă" o să rupă toate topurile Galerie
Delia, jurata X Factor

Delia, cel mai controversat și totodată versatil artist din România, își depășește încă o dată limitele și lansează cel mai vicios single din cariera sa: “Da, mamă”.

Da, mamă este o piesă cu adevărat îndrăzneață, atât la nivel liric, dar și la nivel muzical; are un mesaj pe cât de dur, pe atât de adevărat pe care și-l pot asuma majoritatea femeilor, dar și a bărbaților, chiar dacă este prezentat dintr-o perspectivă feminină. Întreaga idee cu “beata” este de fapt o metaforă către orice viciu în care poți aluneca din cauza depresiilor. Sper ca această piesă să îi ajute pe toți care trec prin perioade grele emoționale”, a spus Delia.

VEZI AICI clipul piesei "Da, mamă"!

O coproducție Cat Music și Global Records, piesa "Da, mamă" este compusă tot de către Carla's Dreams, compozitorii hitului "Cum ne noi", piesa de pe prima poziție în topul celor mai difuzate piese de pe radio și tv, și produsă de către Claudiu Ursache și Alex Cotoi.

Videoclipul este regizat de către Barna Nemethi, îl are pe Radu Stancu producător și pe Marius Apopei ca DOP. Stylingul poartă semnătura Andra Moga, make-up artist a fost Alex Abagiu și hair stylist Camelia Negrea.

Anul 2015 se dovedește a fi pentru Delia unul care face istorie în muzica autohtonă, Delia fiind unul dintre artiștii care au influențat cel mai mult muzica difuzată la radio în România. După ce a stabilit un record cu “Pe aripi de vant” – prima piesa care a staționat 21 de săptămâni pe locul I în topul MediaForest România de la înființarea acestuia, amintim ca Delia a doborât un nou record!

“Cum ne noi”, single-ul pe care cânta alături de Carla’s Dreams, este prima piesă în limba română care a depășit pragul de 10 milioane de vizualizari pe youtube în mai puțin de o lună de la lansarea acesteia și 15 milioane de vizualizări în mai puțin de o lună și jumătate.

Pentru al 4-lea an consecutiv jurat X Factor si singurul jurat din Romania cu studii muzicale, trei (!!!) number 1 in topul general al difuzarilor radio, cu mai multe piese consecutiv in top 10 MediaForest, un concert sold out Sala Palatului, un album lansat si aproape 70 de milioane de vizualizari pe youtube doar in ultimul an, putem declara ca Delia este un adevarat game changer in Romania. Desi ar parea ca nu se poate mai mult, Delia schimba iar regulile jocului prin lansarea celei mai asteptate piese din tara din ultimul an – “Da, mamă”.

“Da, mamă” a fost lansată simultan pe toate posturile de radio din România în această dimineață.

Află mai multe despre artistă:

www.deliaofficial.ro/
www.facebook.com/OfficialDelia
http://instagram.com/instadelia
www.youtube.com/user/DELIAOFFICIAL/

Felicitări, Delia!

Galerie FOTO: Nicoleta Nucă, concert incendiar deasupra Casei Poporului! ”M-am simțit extraordinar să cânt pe acoperișul... Bucureștenii pot veni în public la filmările show-ului de la Antena 1: Din 4 iulie, încep audițiile X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x