Antena Căutare

Direct din duș, pe scena de la "X Factor"! Plină de atitudine şi cu senzualitatea la purtător, Mureşan Roxana a făcut juriul să tremure. "Trecea de la fierbinte, la apă rece"

"Făceam duș şi am început să cânt şi mi se părea că vocea mea se aude foarte bine, în momentul acela, şi am zis să încerc să merg şi eu la o preselecţie. Am învăţat o piesă pe drum..."

Galerie
jEUFIGJLHbq

"Făceam duș şi am început să cânt şi mi se părea că vocea mea se aude foarte bine, în momentul acela, şi am zis să încerc să merg şi eu la o preselecţie. Am învăţat o piesă pe drum..."

Mureşan Roxana vine din Oradea şi este mai hotărâtă ca niciodată să-i vrăjească pe juraţi: "Voi încerca să fiu senzuală pe scenă". Şi chiar i-a ieşit! Toţi au rămas hipnotizaţi, atât de voce, cât şi de prezenţa ei sexy.

În această seară a ales o piesă care i s-a potrivit mănuşă. "Sexy silk", de la Jessie J, i-a purtat noroc. "Mă întreb cum ar suna piesa asta în duş", a spus Delia, fermecată de senzualitatea şi calităţile sale vocale.

"Eşti extrovertita, te joci, îmi place. (...) Eşti printre cei zece potenţiali câştigători. Cred în tine foarte tare", a mai adugat jurata.

"A fost foarte fain. Ai tremurat toată piesa. Tremura organismul..." a fost reacţia lui Carla''s Dreams, care a stârnit hohote de râs.

Şi ce credeţi că ar fi putut urma după o asemenea interpretare? Patru de DA, fără discuţii. Mureşan Roxana merge mai departe!

Răzvan şi Alecu, singurii concurenţi care au primit cinci de DA din partea juriului. Au adus emoţia în platoul "X F... Dacă e vineri, avem voce, talent și magie. Seara "X Factor" a început! Concurenții își fac încălzirea și iau s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x