Antena Căutare

Doamna scenei romanesti: Margareta Paslaru a cantat live, o piesa proprie, pe scena X Factor

Una din marile doamne ale scenei romanesti, Margareta Paslaru, a revenit pe scena si a cantat la X Factor, o compozitie proprie: "Libertatea nu se invata".

Galerie
Margareta Paslaru - "Libertatea nu se invata"

Una din marile doamne ale scenei romanesti, Margareta Paslaru, a revenit pe scena in aceasta seara, chiar la X Factor. Ea a interpretat o compozitie proprie muzica si text, melodia "Libertatea nu se invata".

Margareta Paslaru si-a facut debutul in lumea artistica romaneasca in 1958, la Casa de Cultura Grivita Rosie. E iubita si aclamata de generatii intregi. I-a fermecat cu numeroase reprezentatii pe adulti, iar copiii nu au putut sa nu o indrageasca pentru rolurile de exceptie din filmul "Veronica".

Artista le-a dedicat melodia sa tuturor tinerilor, celor pe mana carora va ramane tara. Pentru ei, Margareta Paslaru are si un mesaj: "Aveti grija de paduri, de vorbire, de Romania". Totul face parte dintr-o initiativa verde, pe care cantareata vrea sa o promoveze de mult timp.

Viata, dincolo de X Factor: in unele zile, Tudor Turcu si mama lui nu au ce manca... Stela Enache a readus "Ani de liceu" pe scena X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x