Antena Căutare

Doar la X Factor poți trăi asemenea momente. Românii au vibrat odată cu Marcel Roșca și inima lui: „Ești absolut uriaș!”

Horia Brenciu este un maestru al alegerilor când vine vorba de piese. Marcel Roșca a beneficiat de una dintre cele mai emoționante și vibrante piese din repertoriul etno românesc

Horia Brenciu este un maestru al alegerilor când vine vorba de piese. Marcel Roșca a beneficiat de una dintre cele mai emoționante și vibrante piese din repertoriul etno românesc.

Doina „Săracă inima mea” a fost melodia pe care tânărul venit de peste Prut a cântat-o absolut impresionant. Nimeni nu a avut vreun reproș important de făcut, doar lipsa emoțiilor pe care Ștefan Bănică a sesizat-o, dar nu înainte de a-i spune: „Marcel, ai o voce uriașă”.

Și Horia a fost foarte mulțumit de elevul său, îndemnându-i pe telespectatorii fideli să voteze cu încredere unul dintre marii favoriți la calificarea în finală.

SEMIFINALA X FACTOR. Ce nu s-a văzut la TV: Izabela Simion, emoţii imense. Fata cu "vocea pe biguduiri", susţi... O voce puternică într-un trup de copil ne-a lăsat fără cuvinte. Olguța de peste Prut și-a făcut mentorul mândru!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x