Antena Căutare

Doar pentru voi: Delia dezbracă mantia de jurată și arată ce înseamnă să fii un artist adevărat

Delia, Regina Galei Live 3, s-a pregatit pentru un show complet la X Factor! De aceasta data, jurata i-a parasit pe colegi si a coborat pe scena, acolo unde elevii ei se bat în voci, duminica de duminica. „Doamna profesoara” le-a aratat ce inseamna sa fii artist adevarat, interpretand ultima melodie lansata, „Doar pentru tine”

Delia, Regina Galei Live 3, s-a pregatit pentru un show complet la X Factor! De aceasta data, jurata i-a parasit pe colegi si a coborat pe scena, acolo unde elevii ei se bat în voci, duminica de duminica. „Doamna profesoara” le-a aratat ce inseamna sa fii artist adevarat, interpretand ultima melodie lansata, „Doar pentru tine”!

Un look de exceptie, o voce impresionanta, o atitudine de diva - toate ingredientele unui star au caracterizat-o pe Delia in aceasta seara. Cheloo si Bittman au fost ochi si urechi la colega lor, concurentii au luat notite iar publicul a savurat prestatia artistei, dupa ce, galele trecute, a putut să fredoneze pe melodiile lui Bittman si Cheloo.

Cocoon a găsit-o pe PISI! Fosta sirenă, Andreea Lazăr: „Am gheruțe în dotare”... Publicul și Cheloo au decis: November și Double X rămân în joc! Bruiaj, eliminați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x