Antena Căutare

Duminica aceasta, la "X Factor": un jurat, "eliminat" de buna voie si nesilit de nimeni

Concurentii vor fi pusi in dificultate duminica, cand vor fi audiati de numai doi membri din juriu. Dan Bittman si Delia vor trebui sa ia decizii fara Cheloo

Concurentii vor fi pusi in dificultate duminica, cand vor fi audiati de numai doi membri din juriu. Dan Bittman si Delia vor trebui sa ia decizii fara Cheloo. Nu, rapperul nu a renuntat la misiunea sa de jurat, insa a fost grav ranit la filmari.

<!--[if gte mso 9]><xml> </xml> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} </style>

Razvan Simion, unul dintre prezentatorii show-ului, l-a provocat pe concurentul de pe scena sa faca stage diving, un salt in multime practicat des de vedetele rock. 

Luat de val, Cheloo s-a oferit sa-i arate concurentului cum se face. Numai ca aterizarea i-a dat de furca juratului; Cheloo si-a dislocat umarul. In momentul accidentarii, colegii rapperului s-au speriat, mai ales cand au realizat ca nu este vorba de nicio gluma. In lipsa lui, Delia a marturisit ca regreta incidentul, dar cu toate astea, "the show must go on". 

Telespectatorii care vor urmari "X Factor" duminica aceasta, vor putea fi martorii intregului moment, in urma caruia Cheloo a fost nevoit sa stea cu mana imobilizata timp de 3 saptamani.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x