Antena Căutare

Dumnezeule, o minunăţie! Nicoleta Nucă a reuşit să facă cel mai SPECTACULOS moment din prima gală live

E frumoasă de pică, are un zâmbet cuceritor, iar Dumnezeu i-a oferit un dar nepreţuit, datorită căruia o să ajungă un star internaţional: o voce fabuloasă.

E frumoasă de pică, are un zâmbet cuceritor, iar Dumnezeu i-a oferit un dar nepreţuit, datorită căruia o să ajungă un star internaţional: o voce fabuloasă.

De-a lungul timpului, în cadrul show-ului, Nicoleta a dat dovadă de ambiţie, putere, o tehnică vocală desăvârşită şi o imagine demnă de o vedetă internaţională.

În gala românească a acestui sezon X Factor, Nicoleta Nucă a strălucit! Şi când spunem asta nu exagerăm absolut deloc! A cântat o piesă cutremurătoare, foarte emoţionantă, care îţi ridică părul pe mâini: "România", a lui Adrian Daminescu.

Mai e nevoie să spunem cum a ieşit? "Mă bucur foarte mult că eşti în competiţie. Îţi multumesc pentru faptul ca mi-ai dat posibilitatea să te ascult", i-a spus Horia Brenciu. "A fost unul dintre cele mai frumoase momente. Te felicit din suflet", a continuat şi diva Delia.

Alexandru Florea, starul din echipa lui Ştefan Bănică! După o asemenea interpretare, toate fetele din România s-au topit... Miruna Buză este concurenta surpriză a lui Ştefan Bănică! Glasul ei de privighetoare îţi dă fiori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x