Antena Căutare

Ei sunt concurenții din categoria lui Florin Ristei care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul grupurilor 

Florin Ristei s-a alăturat în acest an juriului X Factor și promite să câștige în acest sezon cu un grup. 

Florin Ristei, la filmările pentru promo-ul sezonului 9 X Factor
Florin Ristei - X Factor, sezonul 9 | Antena 1

Artistul are în palmares un trofeul X Factor, pe care l-a câștigat în anul 2013 atunci când a avut-o ca mentor pe Delia.

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria Deliei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul grupei "mixt peste 24 de ani"

Florin Ristei a fost extrem de atent și a ales cu grijă concurenții pe care i-a trimis direct în Bootcamp.

Aceștia sunt concurenții din categoria "grupuri" care au cucerit audiența, au primit 4XDA și merg direct în Bootcamp, acolo unde Florin Ristei le va fi mentor.

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria Loredanei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul băieților sub 24 de ani

Super 4

Italienii de la Super 4 și-au câștigat locul în Bootcamp după o interpretare de zile mari a melodiei "Un'Emozione Da Poco".

Napoletanii l-au impresionat pe Florin Ristei din prima secundă e reprezentației lor pe scena X Factor și nu și-a putut stăpâni entuziasmul atunci când a realizat ce potențial au cei patru concurenți.

"Echipa e de un milion de ori mai puternică decât un individ singur. Putem câștiga împreună anul acesta X Factor!", a spus Florin Ristei după ce grupul și-a încheiat momentul.

Fascinați de vocile celor de la Super 4, jurații nu i-au lăsat să părăsească scena până nu au acceptat să interpreteze încă o melodie. De dacă aceasta, italienii au ales să cânte "Caruso", iar momentul lor a fost unul de milioane.


Citește și: Concurentele din categoria lui Ștefan Bănică care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul fetelor sub 24 de ani

Alfa Band

Grupul Alfa Band are o poveste aparte, emoționantă. Cei patru concurenți au crescut în orfelinat, iar muzica i-a adus împreună.

Vizibil emoționați, concurenții au ales să cânte pe scena X Factor 2020 melodia "Sound Of Silence". Florin Ristei le-a oprit reprezentația și a luat o decizie care le-a schimbat soarta în concurs.

Juratul a decis să le ofere un Wild Card și să le fie mentor. Artistul i-a trimis pe cei de la Alfa Band în Bootcamp, acolo unde va încerca să îi armonizeze ca grup.

Decizia lui Florin Ristei a fost aplaudată de ceilalți trei membri ai juriului.


Oana și George Indru

Oana și George Indru sunt frați și au venit împreună la audițiile X Factor. Deși între ei există o diferență de 7 ani, cei doi sunt dovada clară că muzica nu are bariere.

Jurații X Factor s-au bucurat pe tot parcursul momentului de la masa juriului de interpretarea celor doi: "Mă bucur că l-ai adus pe Michael Jackson la X Factor în varianta asta. Nu mă așteptam deloc", a spus Ștefan Bănică.

George Indru s-a lăsat cu greu convins să meargă alături de sora sa mai departe în concurs. Cei doi merg direct în Bootcamp ca un grup, sub îndrumarea lui Florin Ristei.



Diana și Ioana Conta

Cântă împreună de când se știu, studiază muzica la Facultatea de muzică din Timișoara și speră ca toată viața să meargă împreună peste tot fiindcă ele doar așa funcționează în mod perfect.

Loredana: "Ce înseamnă sufletul pereche. Felul în care vă țineți de mână este incredibil."

Din cauza tracului de scenă, cele două nu s-au putut remarca până acum. Tinerele în vârstă de 22 de ani au ales pentru această etapă a show-ului piesa "Lovely" a lui Billie Eilish și au impresionat de la primele versuri.

Felicitărie și cuvintele de laudă au vent și din partea lui Florin Ristei și a Deliei.


Marian și Teodora

Marian și Teodora formează un cuplu și au pășit pe scena „X Factor” ca grup, impresionându-i pe jurați cu o variantă inedită a piesei „Billie Jean".

Marian Stancu și Teodora formează trupa „Hello”, se cunosc de 12 ani și de un an și jumătate formează un cuplu. Este pentru a doua oară când cei doi vin împreună la „X Factor”, după ce au mai fost și în sezonul 5, pe vremea când încă nu erau împreună: „Muzica ne-a unit”.

„Bună chimia, bine că ați pregătit un moment și l-ați făcut original, așa trebuie să vină un grup la „X Factor”, a comentat juratul Florin Ristei.


Trio Eva

Trio Eva este compus din trei domnișoare superbe, îmbrăcate în alb, care par desprinse din filmul “Îngerii lui Charlie” și-au dorit de mult timp să ajungă pe scena X Factor.

Cele trei fete, care vin din Chișinău, nu sunt doar colege de trupă, dar sunt și prietene foarte bune. Trupa este formată din Alexandra, în vârstă de 15 ani, Evelina, în vârstă de 16 ani și Valeria, 14 ani.

“A fost un moment foarte frumos”, a adăugat Ștefan Bănică.

Trupa Trio Eva a primit 4XDA și merge direct în Bootcamp X Factor.


X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon joi și vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Ei sunt concurenții din categoria Loredanei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul băieților sub 24 de... Concurentele din categoria lui Ștefan Bănică care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul fetelor sub 24 de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x