Antena Căutare

Emi si Oti: "voi doi sunteti surori?"

Emilia si Otilia. Prima pereche de gemene de la X Factor.

Galerie
Oti si Emy, culise

Emilia si Otilia. Prima pereche de gemene de la X Factor.

Sunt mitraliate cu intrebari de Dani. Identice, la prima vedere. La fel de frumoase si de simpatice”. Separate de zece minute. Si de o alunita.

„Suntem ca un intreg care se completeaza reciproc.” „Chiar daca eu m-am casatorit, noi ramanem impreuna, vom face lucrurile in familie, asa cum trebuie.”

Pe scena X Factor se vor gandi la ele. Si atat.

„Buna seara” spus in tandem. Juratul Cheloo vrea sa se asigure ca nu vede dublu: „voi doi sunteti surori?”

Imbracate in pantaloni scurti cu bretele si camasi albe. Pe departe, amintesc de o alta pereche controversata si descoperita tot la un talent show, dar pe meleaguri britanice – Cheecky Girls.

Aceeasi inaltime, aceeasi silueta. Un complot, conchide juratul Cheloo. O fi vreo blagoslovire sa ai pe cineva cu aceeasi figura? Nu atunci cand te confunda iubitii. Aflam de la Emi si Oti.

„Bailando, bailando”. Coregrafie in trei miscari, linia melodiei in mare parte sustinuta. Despartite ar fi ca si inexistente, impreuna „e show”.

Cei 48 de ani pe care ii au impreuna ii conving pe Bittman si pe Delia. Cheloo le considera un pericol pentru X Factor si spune NU.

Rima i-a spus lui Cheloo ca il place - in rusa! O s-o vedem in bootcamp?... Liceeni la X Factor: Cam necopti, dar poate la anul…...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x