Antena Căutare

Fata cu vocea "pe bigudiuri" i-a dat pe spate pe juraţi! Izabela Simion, moment de excepţie la X Factor. "Never Forget You", variantă specială: "A fost enervant de bine"

Are doar 23 de ani deşi pare mult mai matură din punct de vedere artistic, spun juraţii. La audiţii a fost aplaudată de juraţi ridicaţi în picioare, iar în această seară speră să repete figura

Are doar 23 de ani deşi pare mult mai matură din punct de vedere artistic, spun juraţii. La audiţii a fost aplaudată de juraţi ridicaţi în picioare, iar în această seară speră să repete figura

"Dacă în audiţii trebuia doar să îi impresionezi, aici trebuie să îi convingi. Nu mă aşteptam să se ridice toţi juraţii. Am băut ceva întăritor înainte ca să scap de emoţii, e şi medicament pentru voce. Îmi doresc foarte mult un scaun, e aiurea să intri printre ultimii, emoţiile sunt mai mari".

Alege "Never Forget You" de la Zara Larsson şi tare bine face pentru că imediat după prestaţie, juraţii se ridică, din nou, în picioare.

Horia: "Tu faci că acest concurs să fie unul frumos, dar foarte tensionat. Sper să fii finalistă".

Ştefan: "Pari mult mai matură, în sensul bun al cuvântului. Ai o maturitate artistică rar întâlnită pentru vârsta ta".

Delia: "Ai vocea pe bigudiuri, nu poţi sta locului. Îmi place, felicitări!".

Carla's: "E foarte enervant ca nu greşeşti, e plictisitor de bine. Data viitoare te rog să suferi. Bine ai venit în concurs".

Tensiunea e din ce în ce mai mare pentru că Sergiu trebuie să elimine, din nou, pe cineva. Letiţia părăseşte competiţia!

Alexandra Sirghi, prima concurentă eliminată direct! "Ai un timbru cald, dar trebuie să îţi ţii vocea în frâu la no... Enrica Tara, italianca specială. A venit la X Factor cu un scop precis: să îşi schimbe viaţa. Carla's: "O să te aju...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x