Antena Căutare

Finala X Factor 202. Jomajii, moment de excepție cu piesa „The Winner Takes It All”: „Mă bucur tare mult că ați ales acest cântec”

Jomajii, grupul finalist al Deliei de la X Factor 2021 a creat un moment senzațional, cu piesa „The Winner Takes It All”.

Jomajii, pe scena X Factor 2021 Galerie
Jomajii, moment de excepție cu piesa „The Winner Takes It All”, în Finala X Factor 2021 | Mihai Stetcu

Jomajii est eun grup format de mentorul Delia, chiar înainte de Finală, iar cei 7 artiști care compun trupa s-au acomodat perfect împreună.

Înainte de a-și începe ultimul moment din Finala X Factor 2021, grupul Jomajii a primit încurajări din partea familiei.

Grupul Jomajii a cântat piesa „The Winner Takes It All” în Finala X Factor 2021

Jomajii a transmis emoție și a făcut spectacol cu versurile celebrei trupe ABBA. „The Winner Takes It All” a fot alegerea muzicală pentru Finală, alegere care i-a încântat pe jurați.

Momentul artistic a început cu Oma Jali și Ioana Sihota în prim-plan, demonstrând ce voci frumoase au, ce timbre excepționale și cât de bine le sună vocile împreună. Ulterior, Majii a apărut și el pe scenă, cântând în limba română, apoi cântând în engleză alături de colegele lui.

Citește și: X Factor 2021, 19 noiembrie. MAJII Elvis Silitra a oferit un show total în Bootcamp, cu piesa „Can’t Hold Us”: „A rupt scena”

Jurizarea momentului grupului Jomajii, în Finala X Factor 2021

„Îmi place ideea trupei, a musicalului. Timpul ne-a arătat că și cei care nu au câștigat X Factor au avut un parcurs frumos după competiție, dar în seara aceasta câștigătorul ia tot, așa cum spune piesa”, a spus Florin Ristei.

„Un moment super mișto”, a spus Ștefan Bănică.

„Mă bucur tare mult că ați ales acest cântec, pentru că e un cântec de finală. Mă bucur că sunteți în Finală. Ați făcut ceva de Crăciun”, a spus Loredana.

„Nu ne-a fost ușor, nu am avut foarte mult la dispoziție și lucrurile sunt complicate când vine vorba de o trupă. Mă simt norocoasă”, a spus Delia, după momentul trupei pe care ea a creat-o pentru X Factor 2021.

Citește și: X Factor 2021, 17 decembrie. The Jazzy Jo Experience a adus o „poezie rock” pe scenă cu piese de la „Queen”: „Jos pălăria”

Cine este grupul Jomajii din Finala X Factor 2021

Gupul Jomajii este o trupă formată la inițiativa Deliei, în ultima înfruntare nainte de Finală. Pusă în situația de a alege între The Jazzy Jo Experience și Omajii, Delia a luat decizia să unească cele două trupe și să nu trimită pe nimeni acasă. Astfel, în Finala X Factor 2021 grupul Deliei este format din 7 artiști: Oma Jali, Majii (Elvis Silitra), Ioana Sihota, Adrian Neagu, Rareș Neagoe, Vlad Briciu și Cauê de Marinis.

Oma Jali este o franțuzoiacă cu origini africane care a dat dovadă de o voce de excepție, iar Delia nu a lăsat-o să părăsească show-ul în Bootcamp, făcându-i propunerea de a face un grup cu Majii, tânărul care s-a remarcat prin prisma producției de excepție pe car eo realizează. Astfel, Delia a creat grupul Omajii, care a devenit Jomajii, prin unirea acestuia cu The Jazzy Jo Experience The Jazzy Jo Experience este o trupa renumită în lumea artistică pentru interpretarea muzicii jazz, iar la X Factor au dovedit că pot cânta orcie fel de gen muzical.

Delia i-a surprins pe toți când în ultima înfruntare înainte de Finala X Factor 2021 a decis să nu trimită pe nimeni acasă și să unească două grupuri, formând trupa Jomajii.

Cum se alege câștigătorul X Factor 2021

În finala sezonului 10 X Factor, publicul este cel care decide cine va obține marele premiu. Potrivit regulamentului concursului, oamenii își pot vota preferatul în Marea Finală X Factor 2021, prin voturile trimise prin SMS la 1313.

Votul va fi unic, astfel încât de pe un număr de telefon se poate trimite un singur vot.

Așadar, pentru a-l vota pe Nick Casciaro trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „NICK”.

Pentru a-i vota pe Jomajii trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „JOMAJII”.

Pentru a-l vota pe Andrei Duțu trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „ANDREI”.

Pentru a o vota pe Bryana Holingher trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „BRYANA”.

Finalistul care va obține numărul cel mai mare de voturi din partea telespectatorilor va fi declarat marele câștigător al Concursului și va obține premiul în valoare de 50.000 de euro. Votul va fi permis de la începutul Finalei.

Finala X Factor 2021. Nick Casciaro, moment sublim cu piesa „Who Wants To Live Forever”: „A sunat demențial”... Finala X Factor 2021. Ștefan Bănică, recitalul care i-a ridicat pe toți în picioare. Juratul a făcut show total pe scenă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x