Antena Căutare

Finala X Factor 2020. Adrian Petrache a strălucit cu o piesă de excepție: „Are stofă de învingător”

Adrian Petrache, super-eroul Loredanei, a impresionat cu ultimul său moment din Finala X Factor 2020. Finalistul a interpretat o piesă cu un mesaj sensibil și de actualitate și a creat astfel un moment memorabil.

Adrian Petrache a dat încă o dată dovadă de faptul că este un artist în adevăratul sens al cuvântului. În ultima lui prestație din Finala X Factor 2020, „super-eroul” Loredanei nu a încetat să surprindă.

„Eu îl iubesc pe Adrian Petrache și am crezut în el din prima clipă. Băiatul ăsta are stofă și de X Factor. Și nu m-a sedus pe mine, i-au sedus pe toți care l-au văzut”, a spus Loredana despre finalistul său, înainte ca acesta să urce pe scenă.

Adrian Petrache, o reinterpretare de excepție a piesei „Another Brick In The Wall”, în Finala X Factor 2020

Adrian Petrache a urcat pe scenă cu chitara cu care ne-a obișnuit și a reinterpretat o piesă celebră: „Another Brick In The Wall” a trupei Pink Floyd.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Adrian Petrache, tânărul cu chitara care a umplut scena. Vezi momentele care l-au adus în Finală

Jurații au fost de accord că X Factor este o competiție despre „mai mult decât voce”, iar Adrian Patrache este o combinație între talent, atitudine, emoție, spontaneitate și șarm.

Delia, despre Adrian Petrache: „În seara asta ai strălucit”

„În seara asta ai strălucit. Alegerea muzicală a fost excepțională”, i-a spus Delia lui Adrian Petrache.

Adrian Petrache a fost acompaniat de două fetițe de la atelierul de voce al Loredanei și acest lucru a adus un plus valoare momentului.

Citește și: X Factor 2020. A mizat pe naturalețe și i-a surprins din nou pe jurați. Adrian Petrache a adus zâmbetul pe chipurile tuturor

„Ești original, ești creativ, nu rămâi într-o rutină, ai talent, Adi! Ai întotdeaua o părere umilă despre tine, dar trebuie să ai mai multă încredere în tine”, i-a spus Loredana lui Adrian Petrache.

Îl poți vota pe Adrian Petrache pe tot parcursul emisiunii, prin SMS la 1313 cu textul „Adrian”. Poți vota o singură dată de pe același număr de telefon doar din România, din rețelele Orange, Vodafone sau Telekom, iar costul unui SMS este de 1,19 euro cu TVA inclus.

De-a lungul sezonului 9 X Factor, Adrian Mihai Petrache a reușit să-i încânte pe jurați cu talentul, energia și atitudinea lui.

Adrian Petrache, nepotul lui Flroin Salam a pășit pe scena X Factor 2020 și i-a uimit pe toți cu chitara lui. Tânărul de 22 de ani a învățat de mic să cânte la chitară, de la bunicul său. În prezent, pe lângă muzică, finalistul X Factor se ocupă și de facultate, studiind Dreptul.

„Mi se pare super mișto să împărtășești supărările pe scenă. Faptul că-ți asumi că vii dintr-o comunitate și datorită lor ești aici e un lucru extraordinar. Mi-am dat seama că tu poți să supraviețuiești pe scenă. Tu ai scos adevărul din tine”, i-a spus Loredana lui Adrian Petrache în Bootcamp.

Finala X Factor 2020. Sonia Mosca a lăsat publicul fără cuvinte: „Sunteți pregătiți pentru o furtună muzicală?”... Finala X Factor 2020. Andrada Precup, moment care i-a emoționat până la lacrimi pe privitori. „Ești de o delicatețe rară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x