Antena Căutare

Finala X Factor 2020. Care este regulamentul de vot și cum se alege marele câștigător

Finala X Factor 2020 are loc vineri, 18 decembrie, de la orele 20:00, iar publicul este cel care decide cine va obține marele premiu al sezonului 9.

Care este regulamentul de vot în FInala X Factor 2020

A1.ro

Potrivit regulamentului concursului, publicul își poate vota preferatul în Marea Finală X Factor 2020, prin voturile trimise prin SMS la 1313.

Pentru a-și susține favoritul, telespectatorii trebuie să trimită SMS la 1313 cu numele acestuia: Andrada, Adrian, Sonia sau Super 4, doar după START VOT! Costul unui SMS este de 1,19 Euro cu TVA inclus, iar votul este unic.

Așadar, pentru a o vota pe Andrada Precup trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „Andrada”.

Pentru a o vota pe Sonia Mosca trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „Sonia”.

Pentru a-l vota pe Adian Petrache trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „Adrian”.

Pentru a-i vota pe italienii de la Super 4 trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „Super 4”.

Încă de la începutul Finalei publicul poate vota, iar câștigătorul va fi concurentul care va primi cele mai multe voturi (SMS-uri) din partea telespectatorilor.

Regulamentul de vot X Factor 2020. Un telespectator poate vota o sigură dată prin SMS la 1313

Votul va fi unic, astfel încât de pe un număr de telefon se poate trimite un singur vot.

Finalistul care va obține numărul cel mai mare de voturi din partea telespectatorilor va fi declarat marele câștigător al Concursului și va obține premiul în valoare de 50.000 de euro.

Telespectatorii își vor putea vota favoriții doar în timpul Finalei, după ce Răzvan și Dani vor anunța „START VOT!”

În Finală Andrada Precup, Adrian Petrache, Sonia Mosca și Super 4 vor interpreta câte 3 piese.

Fiecare concurent va interpreta o piesă în duet cu mentorul său, o piesă în duet cu o vedetă și o piesă solo.

Cine sunt cei 4 finaliști X Factor 2020

Andrada Precup este finalista lui Ștefan Bănică.

„E extraordinar! Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare! E o capacitate rară să transmiți așa ceva. E dincolo de concurs. Ești excepțională. Ce s-a întâmplat acum a fost de 10 ori mai puternic decât a fost la repetiții. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe alta pentru că ai un auz perfect. Ce ai făcut de una singură, fără niciun instrument… Eu sunt încă șocat”, i-a transmis Ștefan Bănică Andradei Precup.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Andrada Precup i-a emoționat până la lacrimi pe jurați. Vezi momentele care au adus-o în Finală

Adrian Petrache este finalistul Loredanei.

„Mi se pare super mișto să împărtășești supărările pe scenă. Faptul că-ți asumi că vii dintr-o comunitate și datorită lor ești aici e un lucru extraordinar. Mi-am dat seama că tu poți să supraviețuiești pe scenă. Tu ai scos adevărul din tine. AI fost sincer și am simțit asta. Da, te iau mai departe pe scaun”, i-a transmis Loredana lui Adrian Petrache.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Adrian Petrache, tânărul cu chitara care a umplut scena. Vezi momentele care l-au adus în Finală

Super 4 este grupa finalistă a lui Florin Ristei.

„Sunt foarte bucuros că ați venit la X Factor. Voi faceți asta din pură pasiune, se vede că vă place să cântați și cred că peste tehnica vocală este bucuria de a cânta”, le-a transmis Florin Ristei.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Super 4, italienii care au „dinamitat” scena cu prestațiile lor. Vezi momentele care i-au adus în Finală

Sonia Mosca este finalista Deliei.

„Tu ai fost speranța mea, am simțit că vei veni! Ultimul sezon X Factor a fost câștigat de o fată din Filipine, care era la mine în grupă și cred că ești mai bună ca ea! Ea poate să facă tot cu vocea, nu are nevoie de niciun artificiu, de nicio poveste! A venit în fața noastră și îți spun că este câștigătoarea X Factor, eu așa simt! Nu mai avem nimic asemănător în X Factor!”, i-a transmis Delia Soniei Mosca.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Sonia Mosca, tânăra care poate „muta munții” cu vocea ei. Vezi momentele care au adus-o în Finală

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Nu rata VINERI, Marea Finală X Factor 2020, de la 20:00, la Antena 1!

Anunț de ultimă oră despre finala X Factor 2020. Când se alege marele câștigător al sezonului 9... Ultimele repetiții alături de invitații speciali înainte de marea finală X Factor de vineri, de la 20.00, la Antena 1...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x