Antena Căutare

Finala X Factor 2021. Finaliștii sezonului 10, show total din primele clipe ale serii cu piesele „Hold on I'm coming” și „Respect”

Finala X Factor 2021 a început cu un show de excepție. Finaliștii sezonului 10 au creat un moment de neuitat.

Jurații sezonului 10 X Factor Galerie
Jurații sezonului 10 X Factor, apariție de senzație în Finală | Mihai Stetcu

Pe scena X Factor 2021 muzica bună a răsunat chiar din primele clipe ale sezonului 10. Finaliștii au fost aleși în urma mai multor etape ale competiției. Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei i-au ales pe cei alături de care consideră că pot câștiga Marea Finală.

Citește și: Finaliști X Factor 2021. Jomajii, grupul uimitor format de Delia pe scenă. Vezi momentele care i-au adus pe toți în marea finală

Finaliștii sezonului 10 X Factor 2021, show total din primele clipe ale serii cu piesele „Hold on I'm coming” și „Respect”

Finala X Factor 2021 a început cu un moment de excepție. Finaliștii au interpretat piesele „Hold on I'm coming”, de la Sam and Dave și „Respect” de la Aretha Franklin.

Momentul artistic a debutat cucu băieții: Majii, Nick Casiaro și Andrei Duțu. Ulterior, au apărut pe scenă și fetele: Bryana Holingher, Ioana Sihota și Oma Jali. Cei 6 au creat un moment de excepție la începutul Finalei X Factor.

Citește și: Finaliști X Factor 2021. Bryana Holingher a uimit pe scenă la doar 14 ani. Vezi momentele care au adus-o în marea finală

Jurații X Factor 2021, apariții de excepție în Marea Finală

După ce s-a încheiat momentul de deschidere prezentat de finaliștii sezonului 10 X Factor, pe scenă și-au făcut apariția cei care au fost pe rând jurați, mentori, iar în Finală spectatori, pentru că cei care decid câștigătorul sunt telespectatorii.

Loredana a intrat în scena Finalei X Factor 2021 purtând o rohie aurie, strălucitoare. Delia a optat pentru un sacou cu umeri supradimensionați, Ștefan Bănică a ales să poarte un sacou și o cămașă albă cu volane, iar Florin Ristei a urcat pe scenă purtând o geacă albă.

Citește și: Finaliști X Factor 2021. Andrei Duțu a cucerit juriul cu talentul lui. Vezi momentele care l-au adus în marea finală

Înainte de a merge la masa juriului, Delia, Loredana, Florin Ristei și Ștefan Bănică s-au așezat lângă concurenții lor și le-au urat succes.

„Ceea ce e cel mai important e că în seara asta jurații sunt un fel de spectatori, voturile lor nu contează, dar părerile lor cântăresc foarte mult. Astă seară munceșt eomul de acasă car epoate vota la 1313”, a spus Dani Oțil, la începutul serii.

Citește și: Finaliști X Factor 2021. Nick Casciaro, italianul care a uimit de la prima piesă. Vezi momentele care l-au adus în marea finală

Cum se alege câștigătorul X Factor 2021

În finala sezonului 10 X Factor, publicul este cel care decide cine va obține marele premiu. Potrivit regulamentului concursului, oamenii își pot vota preferatul în Marea Finală X Factor 2021, prin voturile trimise prin SMS la 1313.

Votul va fi unic, astfel încât de pe un număr de telefon se poate trimite un singur vot.

Așadar, pentru a-l vota pe Nick Casciaro trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „NICK”.

Pentru a-i vota pe Jomajii trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „JOMAJII”.

Pentru a-l vota pe Andrei Duțu trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „ANDREI”.

Pentru a o vota pe Bryana Holingher trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „BRYANA”.

Finalistul care va obține numărul cel mai mare de voturi din partea telespectatorilor va fi declarat marele câștigător al Concursului și va obține premiul în valoare de 50.000 de euro. Votul va fi permis de la începutul Finalei.

KFC și X Factor, la capătul unei colaborări de excepție. Un produs dedicat, un show total și interviuri sincere #pebune... Finala X Factor 2021. Bryana Holingher și Super 4, moment memorabil pe scenă cu piesa „Don't Let The Sun Go Down On Me”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x