Antena Căutare

Finaliști X Factor 2021. Nick Casciaro, italianul care a uimit de la prima piesă. Vezi momentele care l-au adus în marea finală

Nick Casciaro a impresionat la X Factor 2021 de la prima sa apariție, din preselecții. Acum, concurentul din Italia a reușit să obțină un loc în finală, în categoria Loredanei.

nick casciaro, etapa de battles 2, pe scena X Factor 2021. Fundal albastru, pantaloni albi, sacou maro Galerie
Nick Casciaro e finalistul Loredanei în ultima înfruntare X Factor 2021 | Antena 1

Nick Casciaro a făcut show de la prima sa apariție pe scena X Factor 10 și a uimit nu doar cu talentul său impresionant, dar și cu look-ul.

Nick Casciaro are 31 de ani, este din Italia și a apărut inițial în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii X Factor. După ce a impresionat și în etapa de Bootcamp și în Battles, el a primit un loc în Finala X Factor, în categoria Loredanei.

De-a lungul competiției, Nick a adus emoțiile pe scenă și a demonstrat că are o profunzime care trece dincolo de aspectul său fizic și de talentul remarcabil.

Nick Casciaro i-a impresionat pe jurați cu vocea sa incredibilă în audițiile X Factor 2021

De îndată ce a pășit pe scenă în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii X Factor și a cântat primele versuri, Nick Casciaro i-a uluit complet pe jurați. Cei patru au făcut ochii mari și au urmărit cu maxim interes interpretarea de excepție a concurentului cu voce deosebită. Ca să impresioneze, acesta a ales piesa Leave a Light On a lui Tom Walker.

Citește și: Nick Casciaro a făcut show memorabil cu piesa „Leave a Light On” a lui Tom Walker

După momentul de magie care i-a fascinat pe toți, sala s-a ridicat în picioare și a aplaudat frenetic.

Vezi mai multe imagini cu Nick Casciaro în GALERIA FOTO

Italianul a fost o adevărată surpriză și revelație nu doar pentru jurați, ci și pentru toți cei prezenți în platoul, în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii X Factor de la Antena 1.

Nick Casciaro a cântat piesa „Don't You Worry Child” în BOOTCAMP X Factor sezon 10

În Bootcamp-ul sezonului 10 de X Factor, Loredana și-a dorit să-l scoată pe Nick din „tiparul în care era obișnuit”, oferindu-i o piesă deosebită. „Don't You Worry Child” de la Swedish House Mafia ft. John Martin.

Italianul a rezonat instantaneu cu piesa, mesajul acesteia determinându-l să se gândească la tatăl său. „Această piesă înseamnă enorm pentru mine”, a spus Nick Casciaro.

Citește și: Cum arată iubita lui Nick Casciaro, concurentul X Factor din grupa Loredanei. Cântărețul iubește o italiancă superbă

Toți se așteptau să aibă unul dintre cele mai bune momente din Bootcamp-ul Loredanei, iar ce s-a întâmplat pe scena X Factor a întrecut orice speranță.

Nick Casciaro i-a impresionat pe toți cu timbrul său vocal, dar și cu puterea de a transmite un mesaj, în cadrul unui act artistic desfășurat pe scenă.

Loredana l-a aplaudat în picioare pe concurentul său.

Nick Casciaro a reușit să ia prin surprindere cu interpretarea piesei Unchained Melody în Battles X Factor 2021

Nick Casciaro a surprins pe toată lumea cu reușita sa vocală și cu aptitudinile sale artistice. Acesta a cântat de două ori piesa pentru a le demonstra tuturor că deține toate atuu-urile necesare pentru un loc la X Factor.

Jurații au fost foarte surprinși de reușita sa artistică și l-au complimentat.

„Să zicem că mrea diferență atunci când ești primul este că nu ai nimic de pierdut. Îm Bootcamp am avut multe emoții. Am încercat să-mi distrag emoțiile. Familia mea a venit să mă susțină Am emoții. Mă simt foarte mândru să-i am alături de mine pe părinții mei”, spune concurentul înainte de a cânta.

Nick Casciaro a cântat piesa „Hallelujah”, la X Factor 2021

După momentul lui Ștefan J. Doyle din ultima înfruntare înainte de Finala X Factor 2021, a venit rândul lui Nick Casciaro să facă o demonstrație de talent.

Italianul a interpretat piesa Hallelujah și a transmis emoții. A început la pian și cu vocea, iar apoi s-a ridicat și a primit aplauze la scenă deschisă.

Loredana l-a aplaudat în picioare pe Nick Casciaro, la finalul momentului.

Cine este Nick Casciaro de la X Factor 2021

Nick Casciaro este un tânăr în vârstă de 31 de ani din Italia care a decis să vină la X Factor pentru a demonstra tuturor că are o voce bună, nu doar un fizic de invidiat.

Acesta a dezvăluit faptul că a practică sport încă de când era mic, fotbal, rugby, patinaj pe gheață sau pe role și nu numai. Se consideră o fire atletică și sportivă și iubește mult muzica. Deși știe doar piesa românească Dragostea din tei, acest lucru nu l-a oprit pe concurent să participe la X Factor.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul X Factor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 17 decembrie. Nick Casciaro, moment sublim cu piesa „Hallelujah”: „Poate fi un star internațional”... X Factor 2021, 17 decembrie. Bryana Holingher și Betty Iordăchescu, duel plin de energie pe piesa „good 4 u”: „Sunteți s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x