Antena Căutare

X Factor 2021, 17 decembrie. Andrei Duțu, interpretare spectaculoasă a piesei „Little Bit of Love”: „Ești un concurent redutabil”

Andrei Duțu și-a ales o piesă foarte dificilă, în ultima confruntare înainte de Finală, de la X Factor 2021. Tânărul concurent al lui Ștefan Bănică a interpretat piesa „Little Bit of Love”.

Andrei Duțu , pe scena X Factor 2021 Galerie
Andrei Duțu a interpretat piesa „Little Bit of Love”, pe scena X Factor 2021 | Antena 1

După prestația lui Ionuț Hanțig, a venit rândul lui Andrei Duțu să urce pe scena X Factor și să încerce să-l convingă pe mentorul ștefan Bănică de faptul că merită un loc în finală.

La repetiții Andrei Duțu se gândea la povestea lui de viață pe care vrea să o transmită prin intermediul muzicii. Tânărul a precizat că modelul său este mama lui care e o luptătoare care a învins cancerul.

„Vreau să-mi spun poveștile. Vreau să spun despre lucrurile pe care le-am trăit eu și cum le-am trăit eu. Vreau să devin vocea pe care eu am auzit-o când aveam nevoie”, spune Andrei Duțu la repetiții.

Andrei Duțu a cântat piesa „Little Bit of Love” la X Factor 2021

Andrei Duțu a avut curajul să aleagă o piesă dificilă pentru Battles X Factor: Tom Grennan – Little Bit of Love

De la primele acorduri Ștefan Bănică a început să aplaude cu admirație, iar la finalul prestației mentorul s-a ridicat în picioare.

„Am simțit că s-a ridicat ștacheta, pentru că am venit după Ionuț care a adus o energie bună. Am decis să vâ încânt cu o piesă care se aude acum la radio și care e foarte greu de cântat Live și am înțeles asta pe pielea mea”, a spus concurentul Andrei Duțu, după ce și-a finalizat prestația.

Citește și: X Factor 2021, 3 decembrie. Andrei Duțu, interpretare de excepție a piesei „Impossible”: „Țineți minte acest nume”

Jurizarea lui Andrei Duțu, la X Factor 2021

„Ai avut dreptate, e o piesă grea. E greu după show să vii cu o piesă care încearcă show-ul, dinamică. Ți-e greu astă seară, nu te mint”, a spus Florin Ristei.

„Într-adevăr e o piesă greu de cântat și de dus, în schimb te-ai mișcat foarte mult, cumva te-a speriat ce s-a întâmplat mai devreme, de faptul că am vorbit frumos de momentul lui Ionuț”, a spus Delia.

„Cred că ești un concurent redutabil”, a spus Loredana.

Citește și: X Factor 2021, 10 decembrie. Andrei Duțu îl ridică în picioare pe Ștefan Bănică după interpretarea piesei „Make you feel my love”

Cine este Andrei Duțu de la X Factor 2021 sezon 10

Andrei Duțu este din București, însă a locuit șase ani în Londra. ”Eu am vrut tare mult să-mi descopăr talentul cu adevărat. M-a atras mereu asta, plecarea spre Anglia. Mi s-a părut că e o școală potrivită pentru ce voiam eu să fac. Am făcut BIN. Am dat niște audiții, m-au plăcut și mi-au propus să vin, dacă pot să-mi susțin traiul.”, a povestit Andrei în audițiile X Factor 2021.

A reușit să se descurce. În dorința de a se putea întreține, s-a alăturat unui artist care performa pe stradă.

”Am găsit un cântăreț pe stradă și m-am alăturat lui. În câteva minute am primit ofertă să cânt într-un pub. Lucram la grădinărit, la gătit, tot felul de ajutor, cărat lucruri de colo colo, ceva mic. Am avut o șansă imensă de a învăța acolo. Sunt un om care a muncit și a înțeles ce înseamnă muncă. Vreau să arăt că nu am plecat degeaba și este momentul ca povestea mea să fie auzită.”, a explicat concurentul, la audițiile X Factor 2021.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 17 decembrie. Ionuț Hanțig a zguduit scena cu un „moment excepțional”: „Ești un moroșan punk”... Finaliști X Factor 2021. Andrei Duțu a cucerit juriul cu talentul lui. Vezi momentele care l-au adus în marea finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x