Antena Căutare

GRASU' XXL a venit la X Factor! E ”HAPPY” că i-a făcut pe toți să râdă! "Mi se spune des că am voce de FATĂ"

Denis Borovină are un vis bine stabilit. Vrea să ajungă celebru, iar lumea să-l recunoască pe stradă. Cu alte cuvinte, a sosit la X Factor cu gândul de a deveni vedetă

Denis Borovină are un vis bine stabilit. Vrea să ajungă celebru, iar lumea să-l recunoască pe stradă. Cu alte cuvinte, a sosit la X Factor cu gândul de a deveni vedetă.

Și dacă se simte bine în fața camerelor de supraveghere, ne-a demonstrat-o în cabina de machiaj, atunci sigur va fi spectacol total pe scenă. Un pas, doi, trei și Brenciu se aprinde direct. ”A venit Grasu' XXL”.

Denis al nostru are stil și nu se supără, iar starea sa de bine e molipsitoare. Delia râde numai când îl privește, în timp ce oamenii din sală se bucură de spiritul vesel pe care-l au în față. Dar stați să vedeți surpriză în momentul în care apăsăm pe PLAY.

Grasu' XXL se transformă în Pharrell, iar băiatul confundat mereu la telefon cu o fată pune prima cărămidă a carierei sale. Are voce, are mișcare scenică și are drum liber către etapa viitoare!

Abandonat la TREI zile după naștere, binecuvântat cu o voce DUMNEZEIASCĂ! Ștefan Bănică a plâns pentru prima dată la TV... Nu te-ai fi așteptat niciodată la momentul ăsta! Constantin Cobilean arată ca un luptător de K1, dar cântă ca un artist ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x