Antena Căutare

Gurmanadă declarată, Delia va avea pe masa de Crăciun sarmale, piftie, fripturi şi cozonaci

Toate 100 la sută naturale, gătite de mama soacră. Artista nu s-a angajat să cânte nicăieri în noaptea în care vine Moşul. Tocmai ca să poată să stea alături de cei dragi şi mai ales alături de sora ei, care trebuie să nască o fetiţă.

Toate 100 la sută naturale, gătite de mama soacră. Artista nu s-a angajat să cânte nicăieri în noaptea în care vine Moşul. Tocmai ca să poată să stea alături de cei dragi şi mai ales alături de sora ei, care trebuie să nască o fetiţă.

Delia este şi o femeie cu suflet de copil, care a împodobit deja bradul şi care visează să-l întâlnească, într-o zi, pe cel care aduce daruri.

„Eu cred în Mos Crăciun și o sa merg să îl vizitez în Laponia, dar nu acum. Cândva, la anul!”, a spus jurata X Factor.

Acum vrea să petreacă timp cât mai mult cu familia. Mai ales pentru că sora ei trebuie să nască din moment în moment. Oana va aduce pe lume o fetiţă, căreia Delia nu îi va fi doar mătuşă, ci şi naşă de botez. În plus, soacra artistei îi aşteaptă pe toţi cu mese îmbelşugate.

„Este următorul meu traget, pe care vreau să îl ating anul care vine sau poate pe toată viaţa, mi-ar plăcea să am ambiţia şi să am forţa să pot să duc o viaţă mult mai sănătoasă, din punct de vedere alimentar. Îmi dau seama că prin asta ne menţinem sănătoşi cu adevărat”, a mai spus Delia.

Își va lua vacanță de Sfântul Ioan

E bucuroasă că nu a mai răcit. Graţie unei cure cu vitamina C, se laudă ea. Speră să-şi păstreze vocea până în noaptea de Revelion, când are patru concerte. Dar Sfântul Ioan nici că o va prinde în România. Ca la fiecare început de an, pleacă într-o vacanţă exotică alături de soţul ei.

„Cred ca pe 2-3 ianaurie o zbughim un pic in lume, prima oara in Asia, el stie ca se ocupa de organizare, 2 saptamani in Asia, apoi ne intoarcem, o perioada de 3-4 zile in Bucuresti şi iar plecăm

Avem de ales intre India cu nu stiu ce zone sau Africa, cu safari si ceva aventuri, triburi, Madagascar. Eu vreau sa vad foarte multe locuri si o vacanta cu aventuri, fara pauza, fara stat pe sezlong, sa imi iau rucsacul in spate si sa fluiera si gesticuleaza cu sensul de a pleca departe”, a completat Delia.

Este modul în care îşi încarcă bateriile pentru un an plin. Delia este sus în topuri şi, ca să rămână acolo, e nevoie de multă muncă. Vrea să scoată alte hituri, să organizeze spectacole răsunătoare şi să continue proiectele de succes de la Antena 1, X Factor şi iUmor. Şi vrea şi timp. Ca să se bucure de succesul obţinut.

Gestul impresionant făcut de Jeremy Ragsdale la puțin timp după ce a câștigat „X Factor”. A primit mii de aprecieri atâ... Ștefan Bănică, interviu emoționant despre sărbători: „Pentru mine Crăciunul înseamnă familie!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x