Antena Căutare

Horia Brenciu, către Delia: „Când facem dragoste pe nisip, trebuie să fie nisip pe noi”

Cu doar câteva zile înainte de marea premieră a celui de-al patrulea sezon al super show-ului X Factor, care va debuta vineri, pe 19 septembrie, la Antena 1, diva Delia şi showman-ul Brenciu le-au pregătit fanilor o surpriză de proporţii: un duet muzical.

Cu doar câteva zile înainte de marea premieră a celui de-al patrulea sezon al super show-ului X Factor, care va debuta vineri, pe 19 septembrie, la Antena 1, diva Delia şi showman-ul Brenciu le-au pregătit fanilor o surpriză de proporţii: un duet muzical.

„INIMA NU VREA” este prima piesă pe care v-o prezint de pe noul album. Este primul duet pe care l-am realizat cu Delia şi va fi lansată în luna septembrie. Dacă înregistrările s-au produs cu atâtea zâmbete şi îmbrăţişări, vă daţi seama cum va suna produsul final?”, a povestit Horia Brenciu.

Despre colaborarea cu colega sa de juriu, Horia are doar cuvinte frumoase: „Delia a fost cea mai firească variantă pentru acest duet. Nu e un featuring, e un duet. Frecvenţa vocii ei mă încântă pe mine, are o bucurie în glas formidabilă şi cred că e unicat pe piaţa românească. E una dintre persoanele cu care te simţi bine, nu te simţi încordat, încorsetat Bă dacă spun vreo prostie mă plesneşte... sau vezi ce spui că s-ar putea să te tragă de urechi... Nu mă simt relaxat. E prima mea colaborare cu Delia şi cred că prima mea colaborare cu o artistă de top a ţării”.

În video-ul de making off de la înregistrările din studio, Horia a oferit şi câteva amănunte „picante” despre melodie: „Această piesă e dedicată tuturor bucătarilor care atunci când fac zama se taie, pentru toţi cei care fac maioneză şi maioneza se taie - Inima nu vrea, să se taie maioneza, a mai glumit showman-ul Brenciu. Tot la filmări, Horia i-a oferit Deliei şi câteva sfaturi: „Când facem dragoste pe nisip, trebuie să fie nisip pe noi. Reţine ce ţi-am spus pentru vacanţa aia în care te duci cu bărbată’tu!”.

Cu Horia Brenciu, dar şi cu colegii săi din juriu, diva Delia şi rock-starul Bănică, telespectatorii se vor putea întâlni începând din 19 septembrie, în fiecare vineri, de la 20:30, la cel mai nou sezon X Factor- mai mult decât voce, la Antena 1.

Mai sincer ca niciodată! Horia Brenciu, despre unul dintre cele mai mari regrete ale sale... Delia vrea să meargă în Amazon, la şamani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x