Antena Căutare

Horia Brenciu, juratul de la X Factor, mândru de fata lui cea mare. Cum s-au pozat cei doi pe Facebook: "Este la fel de fiorosoasă"

Horia Brenciu, juratul X Factor are tot ce își poate dori! O carierp de succes, o mulțime de fani și o familie superbă, cu care se mândreşte ori de câte ori are ocazia.

Horia Brenciu, juratul X Factor are tot ce își poate dori! O carierp de succes, o mulțime de fani și o familie superbă, cu care se mândreşte ori de câte ori are ocazia.

Și nu a ratat-o nici de această dată! Artistul a postat o fotografie pe pagina sa de Facebook, în care apare alături de fata lui cea mare, cu zâmbetul până la urechi. Foarte relaxaţi, cei doi pur şi simplu radiază de fericire!

Voia bună și chipul luminat se pare ca sunt trăsături de familie. Artistul este mândru de Andreea și nu ezistă sa își exprime sentimentele în fața fanilor.

"Şi când am nevoie de soare, mă întorc spre fata mea cea mare... Alături de Andreea, vă dorim o zi plină de îmbrățișări!", a scris artistul pe pagina personală de Facebook, alături de fotografie.

Horia Brenciu va face show, așa cum ne-a obișnuit, în noul sezon X Factor, care va începe vineri, 9 septembrie, de la ora 20:30, la Antena 1. Fiți pe fază!

Nadir este în culmea fericirii! Fostul concurent "X Factor" a devenit tătic pentru prima oară. Ce nume a ales ... Video! Petrecere de zile mari marca X FACTOR! Jo şi-a serbat ziua de naştere pe muzica populară şi cu cei dragi aproape...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x