Antena Căutare

Ionut Man: "Vreau sa merg sa cant in Gale!"

Seria a doua, casa lui Cheloo: Ionut Man nu vrea sa impresioneze prin ceva anume, ci doar sa cante, Corina Chirila tremura toata, Lidia Glavu e stapta pe situatie, iar Dragos Udila viseaza la sera si hambar cu pasari!

Ionut Man: "Vreau sa merg sa cant in Gale!"
Man, omul care "vede" muzica

Ionut Man recunoaste ca cel mai emotionant moment de pana acum a fost cel care a ridicat, la auditii, sala in picioare. Familia e mandra de el. Nu vrea sa impresioneze cu ceva anume. "Doresc doar sa cant si sa ajung in gale!". Primeste o piesa dintr-un altfel de repertoriu. Cheloo si Bitza vor sa vada daca se poate adapta din mers. Parerea noastra de pifani? Se poate!

Corina Chirila se descurca bine. Doar ca ii lipseste exactitatea.

Profa Glavu are o voce puternica. Cine n-a auzit Sam Brown, "Stop?". Ce face oare? Trece?

Dragos Udila e cel care, la auditii, a socat spunand ca vrea sa se faca fermier. Da, doreste o sera, un hambar cu pasari. A "tras" un Stevie Wonder. De aia a si venit cu ochelari. Bitza il dojeneste. "N-ai nevoie de ei. Trebuie sa privesti publicul in ochi, sa-l simti! Asta face un artist!". Dar bifeaza la naturalete. Si asta conteaza mult. "Ai putea juca in propriul tau videoclip", aude.

E de rau sau de bine? Tensiunea creste. Urmeaza deciziile "juriului".

Se lasa seara. Expresia ar fi: "se merge la somn!". Dar cui ii arde de asta? Concurentii nu pot lipi geana peste geana. Pe pajiste, unde e liniste, Bitza si Cheloo dezbat. Cine s-a miscat bine, cine a crescut de la auditii, cine e temator....Pentru unii si pentru familiile lor, urmeaza cea mai lunga noapte.

Natalia: Dovada vie ca Politia Romana nu angajeaza pe pile!... Cheloo:"Frate, iti spun asta pentru ca tu mergi mai departe!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x