Antena Căutare

Juratul Dan Bittman a lansat videoclipul piesei "Roua diminetii" impreuna cu membrii trupei Holograf

Trupa Holograf, in frunte cu juratul X Factor, Dan Bittman, si-a lansat videoclipul piesei ”Roua diminetii” la "Neatza cu Razvan si Dani"

Trupa Holograf, in frunte cu juratul X Factor, Dan Bittman, si-a lansat videoclipul piesei ”Roua diminetii” la "Neatza cu Razvan si Dani" .

Ovidiu Georgescu a fost regizorul clipului, iar fiul lui Edi Petrosel s-a ocupat‌ indeaproape de filmare. Solistul are numai cuvinte de lauda despre juniorul colegului de trupa, pe care spune ca l-a plimbat pe plaja atunci cand era mic.

Ideea videoclipului este nemurirea iubirii, iar regizorul s-a inspirat si din "mitul zburatorului" pentru o poveste mai complexa.

Juratul X Factor si colegii sai au povestit cum au ajuns in formula actuala. Dan Bittman a intampinat ceva greutati, dar profesionalismul l-a ajutat sa reuseasca. Mai mult, membrii trupei au spus ca, uneori, se cearta intre ei din nimicuri, dar niciodata nu e nimic grav.

Cheloo, cucerit de Marylin Monroe de Romania: "Da, frate, uite ca mi se poate intampla si mie in acest concurs!”... Cheloo a recurs la gestul suprem: I-a cerut scuze unui concurent!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x