Antena Căutare

La mulți ani, JO! Fosta concurentă de la X Factor își serbează astăzi ziua de naștere. Fanii au asaltat-o cu mesaje: "Ești o persoană cum rar găsești în lume"

Frumoasă e, talentată e, la X Factor a fost. JO deţine ingredientele necesare pentru un artist de succes. Talentul și ambiţia cu care a muncit au făcut-o să devină, după participarea la show, una dintre cele mai iubite cântăreţe de la noi.

Frumoasă e, talentată e, la X Factor a fost. JO deţine ingredientele necesare pentru un artist de succes. Talentul și ambiţia cu care a muncit au făcut-o să devină, după participarea la show, una dintre cele mai iubite cântăreţe de la noi.

Şi, astăzi, de ziua ei, fanii şi-au exprimat aprecierea: "La mulți ani, Jo! Îți doresc sănătate, fericire şi succes! La cât mai multe hit-uri şi sigur vei ajunge să cânți cu idolul tău, Rihanna!", "La multi ani! Îți doresc multa sănătate, fericire, iubire și tot ce îți dorești să se îndeplinească! Ești o persoana cum rar găsești în lume, frumoasa, cu o voce de aur, cu un chip de înger.... Asta ești tu Jo Official👑👑❤️👑🎉", i-au scris fanii.

Îi urăm și noi, Ioanei Anuța (JO), la mulți ani și la cât mai multe hit-uri!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Asalt” la audițiile pentru cel de-al șaptelea sezon X Factor. Horia Brenciu, înconjurat de copii. I s-au urcat și în ca... Video de peste 3,5 milioane de vizualizări! Carla's Dreams, sărutat cu forţa de o concurentă X Factor. Reacţia juratului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x