Antena Căutare

Leona Lewis i-a purtat noroc! Darie i-a dat sah mat lui Cheloo

Pe langa talent, nu strica sa ai putin noroc. Alina Darie a venit la X Factor cu talismanul sau deosebit – o pereche de ochelari primita in dar. Nu sunt de vedere, dar au valoare sentimentala

Pe langa talent, nu strica sa ai putin noroc. Alina Darie a venit la X Factor cu talismanul sau deosebit – o pereche de ochelari primita in dar. Nu sunt de vedere, dar au valoare sentimentala.

<!--[if gte mso 9]><xml> </xml> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} </style>

Din pacate insa, Cheloo s-a aflat toata ziua la vanatoare - de ochelari hipster. Nici nu paseste bine pe scena, ca dascalul ii confisca elevei accesoriul. Nu-i nimic! Poate melodia “Homeless”, a fostei castigatoare X Factor, Leona Lewis, o sa ii poarte noroc.

 De altfel, alegerea ei i-a suras déjà lui Cheloo: “Ce coincidenta! De trei ani sunt homeless, traiesc in masina personala. Ploaia imi e dus, cerul mi-e pavaza si ce scut de piesa cantati astazi? Leona Lewis, Homeless!”.

La 18 ani, nu suna rau. Chiar deloc rau. Daria pune pasiune in fiecare vers, canta lejer, dar nu neglijent, starneste aplauze din partea publicului si zambet dupa zambet de la Delia.

Sah mat! Cheloo se admite infrant: “Votul meu este DA. Ai inceput cu frica, am vrut sa te deranjez, asta e rolul meu. Am facut tot ce am putut, n-are rost…”. Delia ii da al doilea DA, iar Dan Bittman este cucerit definitiv: “Ma bucur ca sunt si anul asta in juriu la X Factor, pentru ca am intalnit o gramada de oameni talentati. Tara asta nu a murit inca, imi pare bine ca esti aici si vei ramane in etapa urmatoare”.

Trei de DA pentru Daria, urmasa lui Leona Lewis!

 

Sebi, mai bine promovezi Romania pe Facebook, dar sa nu mai canti!... Toamna nu se iese la cules de struguri! Ci la cules de ochelari, camile, bomboane si ce mai au concurentii "prin ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x