Antena Căutare

Letiția Roman, talent pur la 14 ani! Un alt şoc la X Factor oferit de Carla's: "O vei da la o parte pe prietena ta. Ridic-o de pe scaun dacă vrei să rămâi"

Are 14 ani, este din Bucureşti şi îşi doreşte să câştige X Factor. Pentru a face asta, Letiţia Roman trebuie să treacă de această etapă

Are 14 ani, este din Bucureşti şi îşi doreşte să câştige X Factor. Pentru a face asta, Letiţia Roman trebuie să treacă de această etapă

"Tremur şi am mâinile transpirate. E visul meu să iau scaunul, acum vreau doar să cânt şi să îmi iasă bine. Atât! Presimt că o să ridic pe cienva de pe scaun".

Trebuie să fie mai bună decât cele patru concurente de pe scaune, aşa că emoţiile sunt cu atât mai mari. Letiţia a ales piesa "Impossible" de la Shontelle.

Horia: "Dacă nu îi oferi un scaun, va pleca jumătate din public, Sergiu".

Ştefan: "E clar că eşti talentată, nu mai studia atât de mult pentru că se vede. Nu e o piesă uşoară, dar ai cântat foarte bine".

Delia: "Principalul tău atu e determinarea de a reuşi. Îmi place mult. Semănăm într-un fel".

Carla's: "Eşti foarte bună şi ştii asta. Sunt puţine feţe atât de determinate la 14 ani, aşa că te invit să iei un loc".

Pe cine va ridica Sergiu? Chiar pe prietena sa, Andreea... "Dacă vrei un loc aici, ocupa scaunul Andreei". Juratul nostru continuă să şocheze concurentele, dar şi pe cei de la masa juriului cu deciziile sale, mai ales că Andreea refuza să se ridice de pe scaun: "Anul aceasta nu vei ajunge în finală, nu eşti suficient de bună".

Lizuca Bigu, voce de aur, dar fără curaj. Carla's se transformă şi şochează la "X Factor": "Dacă vrei să ... Alexandra Sirghi, prima concurentă eliminată direct! "Ai un timbru cald, dar trebuie să îţi ţii vocea în frâu la no...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x