Antena Căutare

MAREA FINALĂ X FACTOR. Ce nu s-a văzut la tv. Horia Brenciu cel mai mare susținător al Olgăi. A jucat cât l-au ținut pingelele

Olga a spart gheaţa în această seară, iar febra l-a cuprin s şi pe Horia Brenciu. Elevă lui Carla's Dreams l-a scos la joc pe juratul nostru. Alături de solistul Zdob şi Zdub, concurenţa a ruptă scena în două, aducând emoţia în tălpile tuturor celor prezenţi, mai cu seamă în fiinţa celui mai energic dintre juraţi.  Horia s-a ridicat, a lovit podeaua cu piciorul şi s-a exteriorizat cum nu mai el ştie să o fac: cu drag şi foc. La fel se va întâmpla şi în cazul concurentului sau, Marcel? Ramne de văzut.

Olga a spart gheaţa în această seară, iar febra l-a cuprins şi pe Horia Brenciu. Eleva lui Carla's Dreams l-a scos la joc pe juratul nostru.

Alături de solistul Zdob şi Zdub, concurenta a rupt scena în două, aducând emoţia în tălpile tuturor celor prezenţi, mai cu seamă în fiinţa celui mai energic dintre juraţi.

Horia s-a ridicat, a lovit podeaua cu piciorul şi s-a exteriorizat cum nu mai el ştie: cu drag şi foc. La fel se va întâmpla şi în cazul concurentului sau, Marcel? Rămâne de văzut.

Olga, o minune de fată. Bunăăăă dimineațaa, X Factor. Unica domnișoară din finală deschide exploziv ultima gală live!... Ce seară!!! Alex Mladin şi Sore, duet de excepţie în marea finală X Factor. "Love Me Like You Do", într-o vari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x