Antena Căutare

MAREA FINALĂ X FACTOR. Ce nu s-a văzut la tv. Vanghelie a venit să îi susțină pe cei patru finaliști, alături de vedetele Antenei 1

Emoţii mari, pregătiri în toi şi o mulţime de vedete prezente la marea finală X Factor, show-ul care v-a strâns, în fiecare seară de vineri, în fata miciclor ecrane.

Emoţii mari, pregătiri în toi şi o mulţime de vedete prezente la marea finală X Factor, show-ul care v-a strâns, în fiecare seară de vineri, în fata micilor ecrane.

Printre familiile emoţionate, rude şi staruri se numără şi simpaticul "Vanghelie", concurentul care i-a scos peri albi lui Mihai Bendeac, la iUmor. Actorul a venit alături de idolul său.

Amna, Şerban Copot, Vlad Grigorescu, Diana Munteanu au venit și ei să își susțină preferații. Oare le vor purta noroc? Noi le ținem pumnii.

VIDEO: Cel mai tare mesaj din istorie! Carla's Dreams a scos o nouă melodie... pentru Olga... MAREA FINALĂ X FACTOR. Ce nu s-a văzut la tv. Moș Crăciun și prietenii lui, pe scena de la X Factor. Dar ce ren drăguț!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x