Antena Căutare

Mesajul Alexandrei Tănăsoiu, după marea finală X Factor. "El e Raul și este..."

Momentul critic din marea finală X Factor a fost reprezentat de duelul decisiv dintre Olga Verbitchi şi Raul Eeregep. Mentorii celor doi concurenţi, Carla's Dreams şi Delia, au stat cu sufletul la gură, pe parcursul interpretării lor.

Momentul critic din marea finală X Factor a fost reprezentat de duelul decisiv dintre Olga Verbitchi şi Raul Eeregep. Mentorii celor doi concurenţi, Carla's Dreams şi Delia, au stat cu sufletul la gură, pe parcursul interpretării lor.

Iar publicul a decis. Olga este câştigătoarea celui de-al şaselea sezon X Factor, însă Raul rămâne şi el un învingător şi o voce impresionată, de care, cu siguranţă, vom mai auzi.Printre susţinătorii tânărului nostru concurent s-a numărat şi Alexandra Tanasoiu. Din păcate, drumul ei în competiţie s-a incheiat înainte de acest moment, însă nu există loc de resentimente.

"El e Raul şi este un exemplu pentru noi toţi! Pe lângă o voce absolut fabuloasă, este un băiat extraordinar,cu un suflet minunat demn să fie lăudat de toată lumea! Te respect enorm şi te ador!", a fost mesajul postat de fosta concurentă.

Olga Verbiţchi este câştigătoarea celui de-al şaselea sezon X Factor. Voturile telespectatorilor au făcut diferenţa... O poză, cât o mie de cuvinte. Olga Verbițchi și Carla's Dreams, imaginea care i-a înduioșat pe fani: "Nu mai găseșt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x