Antena Căutare

Nadir le-a oferit fanelor sale o seara de neuitat: trandafiri, serenada si o cina superba

Nadir Tamuz, supranumit “idolul gospodinelor” de la X Factor, le-a pregatit aseara fanelor lui o sesiune de cooking, chiar in casa X Factor. Nadir si-a invitat fanele sa il cunoasca personal si sa decopere si o alta latura a sa, iar fetele s-au grabit sa ii lase mesaje pentru a-l putea intalni si pentru a vizita casa X Factor.

Nadir le-a oferit fanelor sale o seara de neuitat: trandafiri, serenada si o cina superba Galerie
Nadir si-a luat rolul de "idol al gospodinelor" in serios

Daca tot a primit apelativul acesta, Nadir s-a gandit sa le ofere fanelor sale posibilitatea de a vedea daca isi merita sau nu titlul de “idolul gospodinelor”. Astfel, a venit cu ideea de a organiza o sesiune de cooking pentru fanele sale de pe Facebook si a indraznit sa le faca propunerea producatorilor show-ului X Factor. Fara sa stea pe ganduri, echipa a venit in intampinarea dorintei lui Nadir, astfel ca aseara, dupa repetitii, Nadir a intrat in bucataria casei X Factor.

Zeci de tinere i-au lasat mesaje, insa Nadir a ales doar cateva. Si pentru ca surpriza sa fie completa, Nadir le-a asteptat pe fete cu flori, le-a gatit, a raspuns intrebarilor lor si, la final, le-a si cantat.

In vreme ce fanele au fost super incantate de oportunitate, o parte dintre fetele din casa nu au vazut cu ochi buni gestul lui Nadir, dorindu-si toata atentia idolului femeilor doar pentru ele.

Cum a decurs vizita fanelor lui Nadir in casa X Factor, telespectatorii vor vedea duminica, de la 20.30, in timpul galei live X Factor. In cursa pentru marele premiu in valoare de 200.000 de euro au mai ramas 11 concurenti, dupa ce duminica trecuta Delia a pierdut doua trupe.

EXCLUSIV: Interviu cu Loreen, castigatoarea Eurovision 2012: “Vrei sa ai succes? Nu face compromisuri”... Jurat X Factor la curtea Reginei Angliei: Gary Barlow a devenit Ofiter al Imperiului Britanic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x