Antena Căutare

"N-aș spune că este un defect..." Sora Deliei dezvăluie SECRETE ale relației dintre cele două!

Există o diferență de nouă ani între ele, însă frumusețea și talentul par să le unească de fiecare dată. Delia și sora sa mai mică, Oana Matache, sunt fericite cu relație dintre ele

Există o diferență de nouă ani între ele, însă frumusețea și talentul par să le unească de fiecare dată. Delia și sora sa mai mică, Oana Matache, sunt fericite cu relație dintre ele.

Mezina a mărturisit că era o mică pacoste în copilărie, fiind mereu "după fusta Deliei" atunci când ieșeau la joacă. Astăzi, mult mai matură, Oana o consideră pe sora sa mai mare o persoană ce se bucură de "o nebunie frumoasă".

Când vine vorba despre defecte, sora mai mică preferă să nu le denumească astfel "N-aș spune că este un defect neapărat. Aș zice că e un pic în lumea ei și uneori poți interpreta asta ca fiind un pic egoistă."

Descoperă în clipul de mai sus ce apreciază cel mai mult Oana la sora sa mai mare.

Nicoleta Nucă nu încetează să ne uimească! Uite cât de mult a evoluat de la galele live până astăzi!... Brain Band și-a surprins fanii cu o lansare spectaculoasă! Ascultă piesă celor patru frumușei cu factor X...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x