Antena Căutare

Nu mi-e frica de bau-bau. Dar de Cheloo, DA!

Eliza Bunu, 18 ani, Tecuci, studenta la sectia “Studii europene si relatii internationale”. In backstage, alaturi de Razvan si Dani, ea dezvaluie de cine ii este frica. De simpaticii prezentatori, nu. De Delia, nu. De Bittman, nu. De public, nu. De Cheloo... DA.

Galerie
Jessie J, din nou la X Factor

Eliza Bunu, 18 ani, Tecuci, studenta la sectia “Studii europene si relatii internationale”. Despre ea, trebuie sa mai stiti ca e foarte increzatoare in fortele sale: “Sunt pregatita si psihic, si vocal, pentru participarea la un asemenea concurs”.

Intr-o lume in care nu multi isi mai respecta parintii, Eliza e o adevarata lectie de viata. “Modelul meu in viata este mama”, vorbeste ea cu drag despre cea care a sustinut-o pana acum.

In backstage, alaturi de Razvan si Dani, ea dezvaluie de cine ii este frica. De simpaticii prezentatori, nu. De Delia, nu. De Bittman, nu. De public, nu. De Cheloo... DA. “Nu a mancat pe nimeni inca”, incearca Dani sa o linisteasca. E emotionata sa se afle in fata juriului si pentru ca Delia e una din cantaretele sale preferate.

Pe scena insa, vorbeste cu naturalete cu cei trei, iar Bittman e incantat. “Eliza cu zambet”, o striga el. Dupa cateva replici, juratii devin nerabdatori; a venit momentul sa cante, sa demonstreze ca are ce cauta la X Factor. A ales Jessie J – “Nobody’s perfect”. Incepe bine, voce puternica. Cheloo bate cu pumnul in masa, pare ca bate ritmul, dar cand vine vorba de el, nu se stie niciodata. Incantata, Delia fredoneaza si ea melodia, in timp ce Bittman zambeste usor.

Melodia se opreste, iar Cheloo e primul care vorbeste: “Ai energie. Ai dormit bine azi-noapte, nu?”. Cand tanara recunoaste ca de fapt n-a dormit deloc, el se intereseaza “Ai avut cosmare?”. Si uite-asa, intr-o clipa, fara frica, Eliza ii da, subtil, replica: “CosmarURI? Nu, n-am avut”. Dupa cateva secunde de gandire, juratul s-a decis: “Imi place. M-a ars!”. Si continua: “Raman la parerea mea, cu ‘cosmare’. Deci, o sa am cosmare cu tine!”. “Am avut si eu cosmaruri cu tine”, recunoaste Eliza, intr-un moment de sinceritate. “Dezvolta, te rog!”, insista Cheloo. Ii e frica de el, ce mai e de spus?!

Delia o felicita pentru alegerea melodiei, care i s-a potrivit perfect. Mai are parti la care trebuie sa lucreze, insa e normal, o linisteste jurata. “Mi-ar placea sa lucram impreuna”, ii spune ea concurentei, cu zambetul pe buze.

“Mie-mi place ca musti din microfonul ala!”, vine admisiunea nonsalanta a lui Bittman. “Esti hotarata, ai atitudine, te misti bine, ai un zambet frumos si esti exact ce trebuie in meseria asta”, conchide juratul vesel.

De la Cheloo vine primul DA. Extaziata de-a dreptul, tanara concurenta se decide sa-si trateze frica si face o cerere neobisnuita: “Pot sa te pup?” il intreaba ea emotionata pe Cheloo. Durul jurat accepta in cele din urma, cu o nota de subsol importanta: “Sunt veninos!”. :) Cu inca doi de DA, Eliza se indreapta spre Bootcamp, la Bucuresti!

Seductie, breakdance si rock'n'roll la X Factor, episodul 4... Ce-i frumos si lui Dan Bittman ii place! Si Cheloolui, de asemenea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x