Antena Căutare

O mai ții minte pe Ligia, de la primul X Factor? Acum are hitul momentului, "30 de grade", alături de Charm

La primul X Factor Ligia a ajuns în gale, alături de colegele de la X-treme. După ce a fost eliminată, a promis că se va ține de muzică! Și s-a ținut!

La primul X Factor, Ligia a ajuns în gale, alături de colegele de la X-treme. După ce a fost eliminată, a promis că se va ține de muzică! Și s-a ținut!

La primul sezon X Factor Romania, Ligia Moldovan avea 18 ani. Și multe, multe emoții, pentru că la preselecții gâtul îi juca feste. A cântat superb, a trecut proba, iar jurata Paula Seling, cea care se ocupa de grupuri, a luat-o sub aripă. Alături de două colege, a format grupul X - treme. Vocile se legau. Au ajuns în bootcamp. Când Paula le-a anunțat că sunt finaliste, Ligia a izbucnit în lacrimi de bucurie. Din păcate, în iarnă, la una dintre gale, mentorul a trebuit să renunțe la copiii săi. Avea de ales între T&L sau X-treme și a decis ca ultimele să plece acasă.

Atunci, studenta de la Babes Bolyai a declarat că nu va renunța la muzică! Și așa a fost! Paula Seling a început să le compună, apoi, în vreme, Ligia a pornit singură la drum. A tras voce alături de Vescan și-a făcut canal de youtube. De puțină vreme, ea și Charm domină toate toate topurile, dovadă că "30 de grade" ajuns la 2.500.000 de vizualizări. Tot împreună au mers la ZUMA, la Radio Zu, la Neatza cu Răzvan și Dani, cu viori, violencele...Mai trebuie vreo dovadă că Ligia s-a ținut de promisiune?

Atențiune, națiuneee! Începe CASTINGUL pentru X Factor... Poliția e cu noi! Natalia Selegean luptă pentru o natură sănătoasă. Sădește brazi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x