Antena Căutare

O zi eXtraordinara, Simon Cowell! Al 21-lea cel mai puternic om din lume

O zi eXtraordinara, Simon Cowell! Al 21-lea cel mai puternic om din lume Galerie
Nicole Scherzinger a jurizat alaturi de Simon Cowell si editia din 2011 a X Factor. Iar acesta a fost cadoul ei pentru Simon, pe 7 octombrie 2011.

Il stiti pe Simon Cowell?

E taticul X Factor si azi e ziua lui. Implineste 53 de ani cel mai temut dintre jurati. Dupa aprobarea lui tanjeste orice concurent ce se prezinta pe scena.

De ce? Pentru ca este un guru al talentelor. Are ochiul atat de bine format incat detecteaza de la o posta starul. Pur si simplu, omul are fler si a realizat devreme ca acesta e darul sau. Faima a venit odata cu locul in juriul celebrului show britanic Pop Idol. Timp de zece sezoane replicile sale acide si criticile deloc usor de digerat l-au facut faimos in lumea intreaga.

Din 2011 a inceput povestea X Factor. El a creat franciza X Factor. Cowell a renuntat la Pop Idol, unde facuse echipa cu Simon Fuller, pentru a fi in prim-planul noului show. Format care a atras audiente exceptionale si unde premiul in valoare 5 milioane de dolari a strans milioane de oameni gata sa dea testul si sa vada daca au sa nu Factorul X!

In 2007, revista Forbes il aseza pe locul al treilea pe lista personalitatilor TV marcante si pe locul 21 pe lista celor mai puternici oameni.

Dar sa lasam teoria si vedeti aici Simon Cowell in actiune!

De la 20:30 urmareste X Factor, o noua editie! Factorul X e de gasit si pe Facebook.

Astazi, de la 20.30, la X Factor: Un viitor preot canta rap, gemeni fac duet si un concurent isi iese din fire... Ghiceste juratul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x